040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

B12 Vitamin v spreju 25ml (za 40 dni)

 
15,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi


B12 Vitamin v spreju je popolnoma naraven preparat, za dvig energije. B12 Vitamin v spreju prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Primeren za vegane, vegetarijance in tiste ki so na brezglutenski dieti ali ne smejo uživati sladkorja. Gre za učinkovit preparat s katerim oralno vnašamo vitamin B12 (methylcobalamin). Kadar B-12 vnašamo preko sline pod jezikom, se ta učinkoviteje absorbira v našo kri. S 1200µg vitamina B-12 na en odmerek, boste lahko preparat uporabljali 40 dni. Idealno za tiste, ki imajo aktivni življenjski slog, se počutijo utrujeno ali za tiste ki veliko potujejo.

B12 se zelo težko absorbira v našem črevesju, stres, nezdrava prehrana to še dodatno otežujejo. Better You uporablja le organsko obliko B12 (methylcobalamin), ki je aktivna v človeškem metabolizmu. Kadar to obliko nanašamo na slino pod jezikom, se le ta takoj absorbira v kri, brez da bi obremenjevala črevesje.

Vitamin B12 prispeva k:

  • zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
  • sproščanju energije pri presnovi,
  • delovanju živčnega sistema,
  • presnovi homocisteina,
  • normalnemu psihološkemu delovanju.

Vitamin B12 ima vlogo pri:

  • delovanju imunskega sistema,
  • nastajanju rdečih krvničk,
  • delitvi celic.

Sestavine: prečiščena voda, xylitol (brezovo sladilo), naraven okus marelice, citronska kislina (sredstvo za uravnavanje kislosti), methylcobalamin (B-12), kalijev sorbat (konzervans), ekstrat zelenega čaja, kromov klorid.

Prehrambene vrednosti: predstavljene na sliki 2.

Uporaba: dnevno 4x popršite pod jezik ali po nasvetu zdravnika. Pred uporabo pretresite.

Opozirila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Proizvajalec: BetterYou, Velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 25ml (za 40 dni)