040 796 630 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

Kiwilaks 200ml (EKO)

 
12,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Kiwilaks je ekološki sirup iz fige, slive in liofiliziranega kivija za naravno regulacijo prebave. Kiwilaks telesu dovaja encime, prebiotike in vlaknine na povsem naraven način, brez konzervansov, barvil in drugih aditivov. Izdelek pomaga pospeševati in urejati prebavo, hkrati pa podpira zdravje prebavnega trakta. Primeren je za dolgotrajno uporabo in ne izziva driske, krčev ali bolečin, kot je znano za klasična odvajala. Zaradi blage in naravne sestave je primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. 

Kivi je vir encima aktinidina, zaradi katerega deluje kot stimulator prebave, saj igra pomembno vlogo pri razgradnji beljakovin in presnovi hrane. 

Figa je bogat vir prehranskih vlaknin in pomaga pri ohranjanju zdrave črevesne mikroflore, pripomore tudi k normalnemu delovanju črevesja. 

Sliva z vsebnostjo topnih in netopnih prehranskih vlaknin ter naravnega sladkorja sorbitola pripomore k normalnemu delovanju prebave.

Kiwilaks:
  • je primeren za otroke, nosečnice in doječe matere,
  • je dobrega okusa,
  • je naraven vir vlaknin in encimov,
  • ne povzroča krčev,
  • ne povzroča odvisnosti, ne poleni črevesja,
  • ne vsebuje konzervansov, barvil ali drugih aditivov,
  • ne vsebuje glutena, niti laktoze,
  • je 100 % ekološki.

Sestavine:
sukroza*, vodni izvleček fig* in sliv*, liofiliziran kivi*. * iz kontrolirane ekološke pridelave.

Hranilna vrednost na priporočeni dnevni vnos: 

  1. v 5ml (otroci od 1 do 12 let): vodni izvleček fig (Ficus carica) 1,35g, vodni izvleček sliv (Prunus domestica) 1,35g, liofiliziran kivi (Actidinia deliciosa) 125mg.
  2. v 15 ml (odrasli): vodni izvleček fig (Ficus carica) 4,05g, vodni izvleček sliv (Prunus domestica) 4,05g, liofiliziran kivi (Actidinia deliciosa) 375mg.
Uporaba: sirup zaužijte na prazen želodec. Za doziranje uporabite priloženo merilno žličko. Otroci, stari od 1 do 12 let naj vzamejo 1 žličko, odrasli pa 3 žličke dnevno. Po zaužitju je priporočeno spiti kozarec vode. Pred uporabo dobro pretresite. 

Opozorilo: priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte v suhem prostoru pri temperaturi do 25°C. Po odprtju hranite v hladilniku do 1 meseca. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Certifikat: HR-EKO-03.

Proizvajalec: Stella Mediterranea, Hrvaška.

Poreklo: Hrvaška.

Količina: 200ml.