040 796 630 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00
AKCIJA

Silicijeva prst + biotin + cink 40 tablet - za kožo, lase, nohte in vezivno tkivo

7,90 €
5,53 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Silicijeva prst + biotin + cink je prehransko dopolnilo za kožo, lase, nohte in vezivno tkivo. Silicijeva prst + biotin + cink za lepo kožo, močne lase in trdne nohte ter napeto vezivno tkivo. Pomembno vlogo pri tem ima tudi optimalna preskrba z življenjsko pomembnimi hranilnimi snovmi. Telo samo ni sposobno sintetizirati elementov v sledovih, mineralov in vitaminov, zato jih moramo telesu zagotoviti z zadostnim vnosom s prehrano. V primeru, da je naša prehrana neuravnotežena preskrba s temi hranili velikokrat ni optimalna. Silicijeva prst je naravna osnova za Doppelherz tablete, ki vsebujejo tudi pomembno sestavino silicij. V kombinaciji z ostalimi sestavinami ugodno vpliva na izgled vaše kože, las in nohtov.

Biotin prispeva k ohranjanju zdravih las, kože in sluznic. Cink ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Tako kot biotin tudi cink prispeva tudi k ohranjanju zdrave kože in las. Poleg tega prispeva tudi k ohranjanju zdravih nohtov in ima vlogo pri ohranjanju vida. Baker prispeva k ohranjanju normalnega vezivnega tkiva in prispeva k normalni obarvanosti kože in las. Kalcij je življenjsko potreben mineral in za ohranjanje zdravih kosti in zob in ima vlogo pri delovanju mišic. Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter k ohranjanju zdravih kosti in zob.

Sestavine: silicijeva prst, polnili sorbitol in celuloza, kalcijev karbonat, stabilizator polivinilpirolidon, magnezijev oksid, nasičena rastlinska maščoba, utrjevalca silicijev dioksid in gumi arabicum, sredstva za glaziranje hidroksipropilmetil celuloza, šelak in smukec, ločljivi mono in di gliceridi maščobnih kislin, magnezijeve soli maščobnih kislin in polisorbat 80, rižev škrob, cinkov sulfat, barvilo titanov dioksid, olivno olje, bakrov sulfat, biotin.

Prehrambene vrednosti: predstavljene na sliki 2.

Uporaba: Zaužijte 1 tableto dvakrat dnevno med jedjo z zadostno količino tekočine, neprežvečeno.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pri prekomernem uživanju lahko deluje odvajalno.

Proizvajalec: Quiesser Pharma, Nemčija.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 48,4g (40 tablet).