Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Šentjanževka ekstrakt 50ml (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

12,99 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Šentjanževka ekstrakt 50ml (EKO)

Šentjanževka ekstrakt na osnovi rastlinskega glicerina. Šentjanževka ekstrakt je 100% naravni ekstrakt šentjanževke iz kontrolirane ekološke pridelave. Ekstrakt šentjanževke lahko uživajo tudi otroci, saj ne vsebuje alkohola. Šentjanževka prispeva k ohranjanju pozitivnega razpoloženja. Ima vlogo pri ohranjanju čustvenega ravnotežja. Podpira občutek sproščenosti. Šentjanževka ekstrakt je prehransko dopolnilo, ki ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vsebuje naravni ekstrakt v raztopini - mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode. Ne vsebuje alkohola, barvil, konzervansov in nobenih dodatkov.

Sestavine: šentjanževka – Hypericum perforatum L. 15%. Rastlinski glicerin in prečiščena voda (1:1) 85%. Naravni ekstrakt v raztopini - mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode. Ne vsebuje alkohola, barvil, konzervansov in nobenih dodatkov. Kapljice so brez alkohola in zato primerne tudi za otroke.

Uporaba: učinkovit dnevni odmerek: je priporočljiva količina standardiziranih aktivnih sestavin, ki jih je potrebno uživati dnevno za izboljšanje počutja. Odrasli oziroma mladostniki nad 12. let: svetujemo učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi. Otroci med 5 in 12 letom 0,5 ml (12 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Certifikati: GMP, ISO 900,  ISO 14001.

Proizvajalec: Soria Natural, Španija.

Poreklo: Španija.

Količina: 50ml.