Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Sirotka proteini vanilija Purasana 400g (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

29,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Sirotka proteini vanilija Purasana 400g (EKO)

Več pogledov

Sirotka proteini vanilija Purasana iz kontrolirane ekološke pridelave. Sirotka proteini vanilija Purasana izvirajo iz Avstrije, ki je poznana po pridelavi izjemno kakovostnega mleka in sirotke. Vsaj 60% prehrane krav predstavlja trava, detelja in seno, preostali del pa je popolnoma v skladu s strogimi zakoni ekoloških standardov. Sirotka je tekočina, ki ostane kot stranski produkt pridelave sira. Koncentrat sirotke pridobivajo s filtriranjem tekočine skozi fine filtre ter s sušenjem z razprševanjem. Purasanin beljakovinski koncentrat sirotke telo absorbira hitreje kot koncentrate rastlinskih virov beljakovin. Purasanine sirotkine beljakovine (80%) so idealno beljakovinsko dopolnilo pred vadbo ali po njej in so namenjene vegetarijancem, rekreativcem in športnikom. Sirotka proteini vanilija Purasana je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: 100% koncentrat sirotkinih beljakovin, sladkor kokosovih cvetov, naravna aroma vanilije iz kontrolirane ekološke pridelave.

Hranilna vrednost na 100g: so predstavljene na sliki 2 in 3.

Uporaba: sirotka proteini vanilija so primerni kot dodatek beljakovinskim napitkom, žitaricam, muslijem, jogurtom.

Opozorilo: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hranite v suhem in hladnem prostoru. Uporabno najmanj do datuma označenega na zadnjem delu embalaže.

Certifikat: BE-BIO-02.

Proizvajalec: Biovita Natural Products, Belgija.

Poreklo: Belgija.

Količina: 400g.