Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Slimming Mix Purasana 250g (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

19,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Slimming Mix Purasana 250g (EKO)

Več pogledov

Slimming Mix Purasana iz kontrolirane ekološke pridelave. Slimming Mix Purasana je mešanica petih živil, ki so 100% čista in nepredelana. Mešanica vsebuje naravno vsebnost ključnih hranil in fitonutrientov. Ta super mešanica je prva izbira za dobro počutje telesa in uma, ki ne obremenjuje telesa s slabimi maščobami, sladkorjem, toksini. Purasana Slimming Mix mešanica ne vsebuje glutena, laktoze, soje in je veganska ekološka mešanica super živil, ki vsebuje organsko ječmenovo travo, pšenično travo, lucumo in kakav. Slimming Mix je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: 100% organska spiruline v prahu, lucuma v prahu, gvarana v prahu, klorela v prahu in organska oluščena semena konoplje iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vsebuje kofein: 236mg/100ml - max 80mg kofeina/dan.

Hranilna vrednost na 100g: je predstavljena na sliki 2.

Uporaba: dodajte do 3 čajne žličke dnevno v vodo, mleko, sadni sok ali smoti.

Opozorilo: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hranite v suhem in hladnem prostoru. Uporabno najmanj do datuma označenega na zadnjem delu embalaže.

Certifikat: BE-BIO-02.

Proizvajalec: Biovita Natural Products, Belgija.

Poreklo: Belgija.

Količina: 250g.