Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

SunStevia SugarSweet 1:10 200g

Razpoložljivost: Na zalogi

8,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

SunStevia SugarSweet 1:10 200g

SunStevia SugarSweet 1:10 je naravno sladilo s stevijo v obliki sladkorja. SunStevia SugarSweet 1:10 je sladilo v obliki sladkorja skorajda enak belemu sladkorju, le da je brez kalorij in glikemičnega indeksa. Primeren je za naravno sladkanje pijač in pripravo nizkokaloričnih jedi z nizkim glikemičnim indeksom. Idealen je za peko sladkih peciv, tort, piškotov in drugih slaščic.Vsebuje visokokvalitetno stevijo z min. 97% Reb-A in Eritritol. Reb-A je najkakovostnejši in najslajši izvleček iz rastline stevije. Eritritol je naravni sladkor pridobljen s procesom naravne fermentacije iz zelenjave. SunStevia SugarSweet najde svoje mesto tudi v vegetarijanski in veganski kuhinji, saj je pridobljen izključno iz rastlinskih virov.

Sestavine: 95% eritritol, 5% steviol glikozid Premium+ (prvovrstno naravno sladilo iz rastline stevia).

Hranilna vrednost na 100g: energijska vrednost 0kJ/0kcal, beljakovine 0g, ogljikovi hidrati (brez kalorij) 95g, od tega polioli (eritritol) 95g, maščobe 0g, steviol glikozid 5g. 

Uporaba: s sunstevio sugarsweet 1:10 lahko popolnoma nadomestite navadni sladkor, ker ima enako gosto, okus, kristalno obliko in termično obstojnost. Primeren je za naravno sladkanje pijač in pripravo nizkokaloričnih jedi z nizkim glikemičnim indeksom. SugarSweet  tudi karamelizira, zaradi česar je idealen za peko sladkih peciv, tort, piškotov in drugih slaščic. Merica je 1 žlica = 10 žlic navadnega sladkorja. 

Količina: 200g.