040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

Visett Haar-Stop negovalna pena za zaviranje rast dlak vanilija 125ml

 
7,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Visett Haar-Stop pena za zaviranje rast dlak vanilija upočasni rast dlak do 75%. Visett Haar-Stop pena za zaviranje rast dlak je negovalna pena z vonjem vanilije, primerna za telo in obraz in vsebuje učinkovine rastlinskega izvora. Negovalna pena z vonjem vanilije ob redni vsakodnevni uporabi do 75% upočasni rast dlak na telesu in obrazu, zahvaljujoč aktivni učinkovini rastlinskega izvora, poleg tega pa vam kožo prijetno navlaži in neguje. Visett Haar-Stop pena je dermatološko testiran v podjetju Dermatest z oceno zelo dobro in je primeren za vse vrste dlačic in kože.

Aktivna učinkovina rastlinskega izvlečka (Gymnea Silvestre) prepreči delitev celic v koreninskem delu dlačice in zmanjša hitrost poroževanja celic, katere dlako sestavljajo, ali drugače, rastlinski izvleček dlačici da informacijo, da je telo brez potrebnih hranil, zato le te preidejo v stanje dremeža. Ta isti rastlinski izvleček se iz telesa izloči vsakih 24-36 ur, zato moramo za polni učinek Visett Haar-Stop nanašati vsak dan. Po vsakem nanosu bo vaša koža izredno voljna in mehka in je zelo priporočljiva tudi za moške kot AfterShave (Mentol). Ko z uporabo Visett Haar-Stop popolnoma prenehamo, se dlačice iz dremeža počasi zbudijo.

Visett Haar-Stop pena za zaviranje rast dlak vanilija:

  • negovalna pena z vonjem vanilije,
  • primerna za telo in obraz,
  • upočasni rast dlak do 75%,
  • učinkovine rastlinskega izvora.

Sestavine: Aqua, Butane, Glycerin, C14-22 Alcohol, CetearylIsononanoate, PropylheptylCaprylate, C12-15 AlkylBenzoate, Propane, MyristylMyristate, MyristylAlcohol, SimmondsiaChinensisSeedOil, PerseaGratissimaOil, ButyrospermumParkiiButter, C12-20 AlkylGlucoside, Octyldodecanol, HelianthusAnnuusSeedOilUnsaponifiables, Aloe BarbadensisLeafJuicePowder, EchiumPlantagineumSeedOil, GymnemaSylvestre, LeafExtract, PentyleneGlycol, CardiospermumHalicacabumFlower / Leaf / Vine Extract, CalendulaOfficinalisFlowerExtract, HamamelisVirginiana (WitchHazel) LeafExtract, SodiumAcrylate / Acryloyldimethyltaurate/ DimethylacrylamideCrosspolymer, Panthenol, CocamidopropylBetaine, Allantoin, Bisabolol, Isobutane, Xanthan Gum, Parfum, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, PotassiumSorbate, SodiumBenzoate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Coumarin, SodiumChloride, SodiumHydroxide.

Uporaba: Visett Haar-Stop pena se po britju, depilaciji ali kateremkoli drugem načinu odstranjevanja dlačic nanaša dnevno na željeni predel. Že po nekaj dneh uporabe bo zaznan rezultat, po približno štirih tednih pa doseže polno moč in rast dlačic zaustavi za do 75%. Po tem obdobju je zadosten nanos samo še 3-4 krat tedensko.

Opozorilo: Nevarno! Zelo vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: ob segrevanju jo lahko raznese in ne sme biti na vročini, vročih površinah ali izpostavljena iskram, plamenom in drugim virom vžiga. Prepoved kajenja. Ne pršite proti odprtemu ognju ali drugim virom vžiga. Ne prebodite ali sežigajte posode, tudi ne po uporabi. Posodo zaščitite pred sončnimi žarki. Ne izpostavljajte je temperaturam nad 50 °C. Hranite izven dosega otrok. Samo prazne posode odvrzite v zbiralnike odpadkov.

Proizvajalec: Visett GmbH, Nemčija.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 125ml.