040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

Visett nežni odstranjevalec dlačic 300g

 
9,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Visett nežni odstranjevalec dlačic je koži prijazno depilacijsko sredstvo, ki prinaša odlične rezultate brez bolečin, ureznin in modric. Visett je idealna kombinacija sestavin, brez umetnih dodatkov in umetnih dišav. Primeren je za odstranjevanje tako ženskih kot moških dlak, ne glede na to ali so tanke, goste ali dolge. Lahko se uporablja tudi na intimnih delih telesa. Pri redni uporabi Visetta se bo že po nekaj depilacijah zmanjšala količina dlačic, saj nanašanje visett rast dlačic tudi zavira in upočasni. Vaša koža bo tako ostala dlje časa mehka in gladka brez težav z britjem.

Primerno za: hrbet in rame, podpazduhi, intimni predel, roke in noge ter trebuh.

Sestavine: kalcijev karbonat (Calcium Carbonate), kalcijev tioglikolat (Calcium Thioglycolate), kalcijev hidroksid (Calcium Hydroxide), kalcijev oksid (Calcium Oxide) in zeolit (Zeolite).

Uporaba:

1. Visett test:

Pred prvo uporabo visett morate narediti test na manjši površini kože, ki jo želite depilirati. Najprej zmešajte polno čajno žličko visett praška z eno žličko vode, da dobite kremasto zmes. Zmes nanesite na 3 cm veliko površino kože na mestu, ki ga želite depilirali. S tem boste izvedeli, kako hitro boste dlake odstranili in obenem preprečili morebitno alergično reakcijo. Potem sledite navodilom od 2 do 5 in počakajte 12 ur. Če ni nobene reakcije in koža ostane taka kot prej, lahko mirno uporabljate kremo, seveda upoštevajoč vsa navodila.

2. Zmešajte in nanesite:

V posodi zmešajte Visett prašek z nekaj tople vode. Pri tem uporabite merico na lončku in se ravnajte po količinah, ki so navedene spodaj. Potem, ko ste dobili gladko in gosto kremo, le to nanesite na površino kože, ki jo želite depilirati. Pri tem si lahko pomagate s pripomočkom – lopatico, s katero enakomerno prekrijete dlake. Takoj po nanosu si umijte roke.

3. Počakajte nekaj minut:

Zmes pustite na koži 4 minute, če pa so dlake gostejše, lahko podaljšate čas. Dlake so različne, in reagirajo različno (zato je potreben krajši test, omenjen pri postopku 1). Z mokrim prstom podrgnete po površini in če dlake odstopijo, nadaljujte s postopkom 4, drugače lahko še malo počakate, vendar ne več kot 7 minut.

4. Nežno odstranite dlake:

Z roko krožite po celotni površini z malo vode, ne vtirajte. Da se izognete draženju kože, ne uporabljajte rokavic, mila, strgala ali britvic. Predeli, ki bodo prišli v stik s praškom, predhodno ne smejo biti namazani z drugimi kremami oz. izdelki, ki bi vsebovali alkohol.

5. Sperite kožo:

Depilirani predel temeljito sperite z vodo (brez mila). Ne uporabljajte deodorantov ali parfumov na depilirani koži vsaj 12 ur po depilaciji. Vsaj 3 dni počakajte do naslednje depilacije, da se izognete negativnim oz. neprijetnim učinkom.

Opozorilo: izdelek vsebuje alkalijo in soli tiglikolne kisline. Ne uporabljajte na brazgotinah, materinih znamenjih, na vneti ali opečeni koži, koži ki je nagnjena k alergičnim reakcijam ali ki je že bila depilirana v zadnjih 72 urah ter na koži, ki je zaradi uporabe katere od depilacijskih krem v preteklosti že doživela reakcijo. Preprečujte direkten stik s sluznico. Visett®ne uporabljajte na glavi, obrazu, okrog oči, nosu ali ušesih, kot tudi ne na prsnih bradavicah. Visett®ni za uživanje. Ne sme priti v stik z ostalimi kremami, mili in drugimi pripomočki. 24 ur po depilaciji se izogibajte nanašanju parfumov, deodorantov, sončenja ali kopanja. Vedno počakajte 72 ur pred naslednjim nanosom oz. depilacijo. Hranite izven dosega otrok.

Proizvajalec: Visett GmbH, Nemčija.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 300g.