040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

Magnezijevo olje Original 100ml

 
16,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Magnezijevo olje Original je magnezijevo olje v spreju, ki vsebuje 100% naravne sestavine. Magnezijevo olje Original predstavlja naravni vir magnezijevega klorida Zechstein Inside®. Sprej se absorbira neposredno v kožno tkivo, takoj vstopi v celice in nadomesti magnezij, ki ga naše telo, kljubujoč napornemu in stresnemu načinu življenja, vse bolj potrebuje in katerega dandanes primanjkuje v običajni sodobni prehrani. Za vse tiste, ki želijo razbremeniti svoje sklepe in mišice.

Ljudje so soočeni z vse bolj perečim pomanjkanjem magnezija. Ameriška nacionalna akademija znanosti je v okviru leta 1997 izvedene raziskave ugotovila, da 70% prebivalcev Združenih držav Amerike trpi za pomanjkanjem magnezija. Temu potruje več razlogov, predvsem predelava hrane zaradi česar je le ta vedno bolj osiromašena, sodobne metode kmetovanja, ki siromašijo kvaliteto prsti ter zdravila in aditivi v prehrani, ki med procesom presnove v organizmu porabijo ogromno magnezija.

Magnezijevo olje Original sprej (Magnesium Oil Original) proizvajalca BetterYou je večkrat nagrajen izdelek! Izdelek je odobren s strani vegetarijanskega združenja!

Sestavine: 100% naravne sestavine, koncentrirana raztopina starodavnega in neoporečnega magnezijevega klorida zgornje permijskega izvora - Zechstein Inside® (31% koncentracija). 10 razprškov zagotavlja vsaj 150 mg (40% RDA) elementarnega magnezija.

Uporaba: magnezijevo olje Original lahko nanesete na katerikoli del telesa. Nanesite od 5 do 10 razprškov zjutraj in zvečer in ga po nanosu temeljito vtrite v kožo, da se bo optimalno absorbiralo. Ob začetku uporabe vsakokrat nanesite manjšo količino magnezijevega olja (od 1 do 3 razprške) in olje uporabljajte večkrat na dan. Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe magnezijevega olja Original izrazijo v obliki srbeče kože. V kolikor se pojavi, pa praviloma ob redni uporabi olja pojenja, ko se raven magnezija v telesu ustrezno uravna. Pri otrocih mlajših od 12 let, uporabite polovico odmerka.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Preprečite stik z očmi.

Proizvajalec: BetterYou, Velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 100ml (do 800 pršenj).