040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00
AKCIJA

Marelično olje Yanumi 50ml (EKO)

10,90 €
5,45 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Marelično olje Yanumi je popolnoma naravno hladno stiskano olje iz mareličnih jedrc. Marelično olje Yanumi je primerno za nego suhe, starajoče, občutljive kože, kot tudi za nego nosečnic in dojenčkov. Koža ga zelo dobro in hitro vpija ter ne pušča občutka naoljenosti, zato ni le primerno za masažo telesa, ampak tudi za masažo obraza. Olje blagodejno učinkuje zlasti na suho, zrelo in občutljivo otroško kožo. Olje je zelo primerno tudi za odstranjevanje ličil. Izdelki Yanumi so brez umetnih barvil, konzervansov in parfumov. Olja imajo certifikat za ekološko kozmetiko.

Sestavine: 100% naravno hladno stiskano olje iz mareličnih pešk iz kontrolirane ekološke pridelave.

INCI: prunus armeniaca (apricot) kernel oil.

Uporaba:

  • Koža: majhno količino olja nanesite v dlani in ga nežno vmasirajte v kožo. Olja nikoli ne nanašamo direktno na kožo! V kolikor želite olje uporabiti kot masažno sredstvo, mu lahko dodate tudi druga olja, saj marelično olje pomaga pri boljši absorbciji pozitivnih sestavin v kožo. Je osnovno olje v aromaterapij in se dobro se meša z ostalimi olji.
  • Lasje: olje lase krepi od korenin do konic in jim vrača lesk. Segreto olje tako kapnite v dlan in z konicami prstov nežno vmasirajte v lase in lasišče. Masažo izvajajte približno 10 minut, nato olje pustite delovati čez noč. Zjutraj si lase normalno umijte.

Opozorilo: hraniti pri temperaturi pod 30 stopinj celzija, na temnem in suhem mestu.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Francija.

Količina: 50ml.