040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

2x Multi Em Ferment 500ml + GRATIS Premium Asta Omega-3 90ml

 
73,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Multi EM ferment je edinstven simbiotičen napitek, ki združuje najnaprednejše znanje iz sveta fermentacije in probiotikov. Multi EM ferment je proizveden v procesu večstopenjske fermentacije z uporabo EFEKTIVNIH MIKROORGANIZMOV (31 dobrodejnih probiotičnih sevov) in 31 različnih zelišč in rastlin poznanih iz zakladnice zeliščarstva. V procesu večstopenjske fermentacije, ki posnema naraven proces človeške prebave, se učinkovine iz prvovrstnih rastlinskih sestavin razdrobijo v elemente: (antioksidanti, encimi, minerali, vitamini, (L+) mlečna kislina, prebiotiki, bioflavonoidi), ki predstavljajo prvovrstna biodostopna hranila za celice.

Multi EM ferment je pripravljen v skladu z načeli tehnologije EM (Effective Microorganisms). Čarovnija EM je predvsem v tem, da delujejo v popolni harmoniji, kot najbolj precizno uglašen orkester, kjer se inštrumenti med seboj dopolnjujejo in tako ustvarjajo čudovito simfonijo - za popolno uglasitev mikrobioma. 

En odmerek vsebuje kar 20 milijard živih probiotičnih mikroorganizmov! Izdelek je naraven, veganski, brez konzervansov, sladil, umetnih dodatkov, glutena, arom, ojačevalcev okusa, mleka in laktoze.

  • + imunski sistem 
  • + celična zaščita 
  • + antioksidant 
  • + energija 
  • + koncentracija 
  • + spomin 
  • + razpoloženje 

Sestavine: 
voda; melasa in polnovreden ekološki sladkor (sladkor in melasa sta predelana v procesu več-stopenjske fermentacije in se ne nahajata v končnem izdelku!); zeliščni in rastlinski izvlečki; mikroorganizmi; vitamin C*.

* Vitamin C 32,5% PDV v priporočenem dnevnem odmerku 20ml.

Mikroorganizmi:

 Bacillus subtilis                  Lactobacillus delbrückii
 Bifidobacteriumbifidum          Lactobacillus farraginis
 Bifidobacteriumbreve          Lactobacillus gasseri
 Bifidobacteriumlongum          Lactobacillus helveticus
 Bifidobacteriuminfantis          Lactobacillus johnsonii
 Bifidobacteriumlactis          Lactobacillus paracasei
 Bifidobacteriumlactis          Lactobacillus parafarraginis
 Enterococcus faecium          Lactobacillus plantarum
 Lactobacillus acidophilus          Lactobacillus reuteri
 Lactobacillus amylolyticus          Lactobacillus rhamnosus
 Lactobacillus amylovorus          Lactobacillus salivarius
 Lactobacillus bulgaricus          Lactobacillus zeae
 Lactobacillus casei                  Lactococcusdiacetylactis
 Lactobacillus casei                  Lactococcuslactis
 Lactobacillus casei                  Streptococcus thermophilus
 Lactobacillus crispatus  

Zeliščni in rastlinski izvlečki: korenina angelike, janež, bazilika, črna kumina, list borovnic, kardamom, cimet, koper, bezgovo cvetje, komarček, ingver, izvleček grenivkinih pečk, izvleček grozdnih pečk (OPC), kurkuma, ganoderma lucidum (reiši), sladki koren, maca, oljčni listi, origano, poprova meta, ananas, malinovi listi, listi rdeče detelje, rdeči grm, šipek, rožmarin, rožni koren, žafran, žajbelj, timijan, vanilija. 

Uporaba: priporočen dnevni odmerek je 20ml -  najbolje pol ure pred zajtrkom in poplaknjeno z 250 ml vode. Lahko se razdeli na 3 dele in uživa pred glavnimi obroki. Priporočljivo, da se pred zaužitjem najprej 15s nežno žvrklja v ustih in šele nato pogoltne. Lahko se zmeša z vodo, ohlajenim nesladkanim čajem ali naravnim sokom. Vsekakor se priporoča ob zaužitju spiti še 2-3 dcl mlačne vode, da napitek čim prej doseže tanko črevesje.

Multi EM ferment je primeren tudi za zunanjo uporabo!

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Zaščitite pred vročino in direktno sončno svetlobo. Po odprtju hranite v hladilniku (do 7°C). Pred uporabo obrnite steklenico, da se vsebina premeša, a ne pretresajte močno. Priporočamo, da porabite v roku enega meseca po odprtju. Ne priporočamo pitja direktno iz steklenice. V steklenici lahko nastane rahel pritisk, kot posledica nastajanja ogljikovega dioksida.
 
Izdelek je naraven zato lahko med posameznimi serijami prihaja do razlik v okusu, barvi, vonju in bistrosti izdelka.

Proizvedeno za: Eubiosa, Slovenija.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 500ml.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Premium Asta Omega-3 - kliki tu za ogled artikla

Premium Asta Omega-3 je vrhunsko, visoko koncentrirano omega-3 olje z dodanim astaksantinom. Premium Asta Omega-3 odlikuje najvišja koncentracija omega-3 maščobnih kislin in najnižji nivo oksidacije. Olje je pridobljeno iz svežih rib arktičnih voda s certifikatom trajnostnega ribolova, ki so redno preverjane na vsebnost težkih kovin. Olje je najvišje čistosti in ohranja naravno kompozicijo trigliceridov, zato ga lahko telo maksimalno učinkovito uporabi. Prijeten okus je zaokrožen z aromo limone.

EPK in DHK sta ključni maščobni kislini za ohranjanje celostnega zdravja - sta sestavini celičnih membran in imata izjemen pomen pri razvoju in delovanju možganov, pri ohranjanju normalnih umskih sposobnosti, zdravemu delovanju srca in ohranjanju zdravega vida. 

Dnevni odmerek zagotavlja kar 1.150mg EPK in 1.000mg DHK!

Sestavine: ribje olje iz jeter trske (Norveška), koncentrat ribjega olja (ZDA)*, naravna aroma limone, antioksidant: alfa-tokoferol, astaksantin.
*aljaška trska **ribe iz trajnostnega ribolova 

Hranilna vrednost na priporočeni dnevni odmerek (10ml):
Omega-3 maščobe kisline – 2.750mg 
od tega Eikozapentaenojska kislina (EPK) – 1.150mg
od tega Dokozaheksaenojska kislina (DHK) – 1.000mg 
Astaksantin – 1mg 

Uporaba: 
odrasli 10 ml (= 1 jedilna žlica) dnevno, 
otroci 5ml (= 1 čajna žlička) dnevno.  Zaužijte samostojno ali vmešajte v hrano ali pijačo.

Opozorilo: priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Zaščitite pred vročino in direktno sončno svetlobo. Po odprtju hraniti v hladilniku (do 7°C). Za ohranjanje maksimalne kakovosti se priporoča uporabiti v roku 6-8 tednov po odprtju. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Proizvajalec: Eubiosa, Slovenija.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 90ml.