040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

Plastenka AquaVallis 1kom

 
25,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Plastenka AquaVallis z vgrajenim mikrobiološkim filtrom. Plastenka AquaVallis vedno in povsod zagotavlja čisto neoporečno pitno vodo. Vgrajen filtrski vložek iz vode odstranjuje vse vrste bakterij, viruse, težke kovine (baker, svinec, cink, železo, krom), ostanke pesticidov in zdravil, klor in ostalo umazanijo. Na nanofiltracijskem materialu je nanešeno tudi aktivno oglje, ki iz vode odstrani klor in hkrati izboljša okus in vonj vode. Kalcijevi in magnezijevi ioni ostanejo v vodi.

Plastenka AquaValis je izdelana po NASA tehnologiji, iz vrhunskega polipropilena (PP) in dokazano ne vsebuje Bisfenola-A (BPA), brez dodatkov. Mikrobiološki filter zadostuje za filtracijo cca. 500 litrov vode. Kasneje je možno dokupiti samo mikrobiološki filter, brez plastenke.

Sestavine: poliprepilen, brez dodatkov.

Uporaba: za vsakdanjo filtracijo vode, uporabna na potovanjih.

Opozorilo: plastenko čistite z blagim detergentom, ni priporočljivo strojno pranje. Filtra ne smete prati v nobenem primeru, saj se na ta način spremenijo njegove lastnosti in ne more več zagotavljati 100% zaščite pred neželenimi snovmi.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 1 kos.