040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00
AKCIJA

Masažna sveča granatno jabolko in kivi 200ml

10,30 €
9,27 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Masažna sveča granatno jabolko in kivi za grelno razvajanje celotnega telesa. Masažna sveča granatno jabolko in kivi je proizvedena iz naravnih rastlinskih olj in masla z dodanimi eteričnimi olji in izvlečki, ki kožo nahranijo in jo naredijo gladko. Masažno svečo odlikuje čudovit sadni vonj, priporočljiva pa je zlasti za tretmaje za nahranitev kože, drenažo, učvrstitev in boljši tonus kože.

Sveče za masažo so idealen masažni pripomoček  -  kombinacija naravnih olj in masla z dodanimi esencami deluje kot dišeči vosek, ki med gorenjem oddaja prijetne vonjave po prostoru, ko pa se stopi, je ogret na primerno temperaturo, da se ga lahko takoj uporabi za masažo. Od 99% do 100% naravnih sestavin.

Sestavine: Elaeis Guineensis Oil, Stearic Acid, Cocos Nucifera Oil, Bixa Orellana Extract, Persea Gratissima Oil, Actinidia Chinensis Fruit Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Argania Spinosa Oil, Punica Granatum Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Ascorbyl Palmitate, Parfum.

Uporaba: svečo prižgite 10 min pred pričetkom masaže, nato si zlijte vosek, ki se je stopil, na svoje dlani in preverite ali je njegova temperatura primerna za masažo. Ko se prepričate, da je vosek primerne temperature, ga uporabite za masažo.

Svečo uporabljajte odvisno od suhosti kože - v primeru izredne suhosti zjutraj in zvečer, sicer pa na nekaj dni. Pri judeh, ki imajo težave z atopijskim dermatitisom ali siceršnje težave s suho kožo, je priporočljivo, da se ne prižiga, pač pa se vsebino zajame z leseno ali plastično žličko in vmasira v kožo.

Sveče nikoli ne pustite prižgane brez nadzora, po uporabi jo ugasnite. Svečo postavite stran od vnetljivih materialov in na površino, ki je odporna na vročino. Stenj pred vsako uporabo nekoliko skrajšajte, da bo sveča gorela počasneje in brez dima. Hranite izven dosega otrok in živali. Samo za zunanjo uporabo. Pred uporabo preverite, da temperatura voska ne presega 44 stopinj C.

Proizvajalec: La Cremerie, Italija.

Poreklo: Italija.

Količina: 200ml.