040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

Vibracijski obroček za odrasle 1kos

 
14,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Vibracijski obroček za odrasle za večjo vzburjenost in super užitke. Vibracijski obroček za odrasle z mini vibratorjem za večkratno uporabo, s priloženimi baterijami in gratis lubrikantom. Obroček je iz trpežnega silikona in je ob pravilni uporabi praktično neuničljiv, neprekinjeno deluje do največ 45 minut. Nataknete ga lahko na prst in z njim vzburjate klitoris. Lahko pa ga nataknete na koren penisa, če želite stimulirati erekcijo in penis. Ob njegovi uporabi penis občutno bolj nabrekne, kar vam nudi fantastične užitke. Vsak dražljaj boste občutili precej močneje kot sicer, oralni in klasični seks bosta dobila povsem nove dimenzije občutkov. Ob uporabi obročka je priporočljivo uporabiti tudi lubrikant na vodni osnovi, saj ga boste z njegovo pomočjo lažje nataknili in tudi sneli, pa še več užitkov boste občutili. Če za zaščito uporabljate kondom, najprej nataknite kondom in čez njega vibracijski obroček.

Sestavine: silikon.

Uporaba: nataknite ga na prst in z njim vzburjate klitoris. Lahko pa ga nataknete na koren penisa, če z njim želite stimulirati erekcijo in penis. Pri tem načinu uporabe lahko prakticirate tri tehnike:

  • SOFT - obroček nataknete na koren penisa.
  • HARD - obroček nataknete na koren penisa tako, da zajamete tudi mošnjo.
  • EXTREME - obroček nataknete na koren penisa tako, da dvakrat zajamete tudi mošnjo. Ta način uporabe priporočamo samo naprednejšim uporabnikom. Pri namestitvi obročka morate biti zelo previdni oziroma nežni. Ob njegovi pravilni namestitvi so občutki resnično neponovljivi. Ta način lahko prakticirate samo 2-3 minute.

Opozorilo: vibracijski obroček je narejen iz trpežnih raztegljivih materialov, vseeno pa ga ne raztegujte pregrobo in bolj kot je to potrebno. V kolikor bi zaradi vibracijskega obročka občutili nelagodje ali bolečino svetujemo, da takoj prekinete z uporabo. Če uporabljate kondom, najprej nataknite kondom in nato čez vibracijski obroček. Uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi.

Dobavitelj: MVM natura d.o.o., Slovenija.

Poreklo: Kitajska.

Količina: 1 kos.