Brezglutenska mešanica za kruh in pico 500g

Uživajte v enostavno pripravljeni domači brezglutenski pici ali kruhu.
Redna cena:
2,90 €
Akcijska cena:
2,90 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: koruzni škrob, inulin, fruktoza, zgoščevalci: E412, E464, Psyllium v prahu, pivski kvas, arome.
Alergeni: lahko vsebuje sledi jajc, mleka, soje in oreščkov.
Hranilna vrednost na 100g: energija1430 kJ/338 kcal, maščobe 2,1g, od tega nasičene 0,31g, ogljikovi hidrati 75g, od tega sladkor 5,4g, beljakovine 1g, vlaknine 7,2g, sol 2,5g.
Uporaba: za peko kruha, peciv in pice.

Proizvajalec: Rue Flambée, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)

Država porekla: Italija
Količina: 500g.

 

Brezglutenska mešanica za kruh in pico

je mešanica brez glutena, narejena v nadzorovanih pogojih in je varna izbira za vse, ki uživate hrano brez glutena. S pomočjo mešanice enostavno in hitro specite okusen domač kruh, pecivo ali pico. Z recepti ste lahko kreativni in po želji dodajte kapljico olivnega olja ali nekaj cvetne soli in se prepustite užitku. Brez konzervansov, palmovega olja, glutena, hidrogeniranih maščob, laktoze.

Način priprave:
1. V veliki posodi zmešajte naslednje sestavine: 500 g moke, 12 g svežega kvasa ali 4 g suhega kvasa, 440 ml mlačne vode, 10 g ekstra deviškega oljčnega olja, 10 g soli.
2. Mešajte 5 minut, dokler ne dobite gladkega testa. Testo postavite v dobro naoljeno skledo in pustite, da vzhaja.
3. Testo nato postavite na delovno površino, ki ste jo pred tem posuli z moko in ga oblikujte.
4. Kruh ali pecivo: naredite kruh ali žemljice enake velikosti in jih položite na papir za peko v pekač. Pokrijte z vlažno krpo in pustite, da testo vzhaja. Pecite v peči pri 190°C 20-25 minut.
6. Pizza: testo razvlecite po pekaču, pekač pred tem namažite z oljem. Pokrijte ga z vlažno krpo in pustite, da vzhaja. Nato dodajte sestavine po želji in pecite v pečici pri 220°C približno 20-25 minut.