040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

Bučni namaz z oreščki in semeni Bio H1 120g (EKO)

 
7,90 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi


Bučni namaz z oreščki in semeni Bio H1 je zdrav, okusen in izredno hranljiv izdelek - polnovreden, zasvojljivega okusa, prijetno hrustljav ter nadvse praktičen. Je goste teksture, brez konzervansov, glutena, umetnih barvil in arom, brez dodanega sladkorja in GSO - brez skrbi. Kot naravni vir antioksidantov, proteinov in vlaknin vam bo dal moč in obenem občutek lahkotnosti. Vsebuje bogastvo hranilnih snovi, kot so vitamini in minerali, ter telesu dovaja obilico energije.

Sestavine: bučno olje*, mandlji*, lešniki*, bučna semena*, sezamova semena*, lanena semena*, poper*, sol (solni cvet). *iz kontrolirane ekološke pridelave.
 
Hranilna vrednost: prikazana na sliki 2.
 
Uporaba: Bio H1 dip/namaz/pesto, lahko uporabimo kadarkoli, pristane lahko kjerkoli, s čimerkoli (združene so značilnosti pomake, namaza in pesta), ima neverjetno sposobnost prilagodljivosti različnim jedem (jogurt, toast, kruh, solata, juhica, testenine, grisini, vaflji, zelenjava, polenta... in vse do limita domišljije). Lahko ga uživate kar na žlico. Perfekten je kot dodatek zajtrku, kot malica v službi, kot popestritev jedi, lahko si ga vzamete na izlet, na trening, na dopust...
 
Proizvajalec: Timini d.o.o., Slovenija.
 
Poreklo: Slovenija.
 
Količina: 120g, zadostuje za najmanj 7x.