Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Vanilla Sweet No Sugar Sugar 150g

Razpoložljivost: Na zalogi

9,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Vanilla Sweet No Sugar Sugar 150g

Več pogledov

Vanilla Sweet No Sugar Sugar je naravno sladilo z vanilijo. Vanilla Sweet No Sugar Sugar lahko uporabljamo kot nadomestek običajnega vanilijevega sladkorja. Vsebuje 77% manj kalorij kot običajen vanilijev sladkor in je odlično sladilo za vse, ki se izogibajo sladkorju, uživajo nizkohidratno prehrano oziroma želijo izločiti ogljikove hidrate ali pa imajo kandido. Ne vpliva na dvig krvnega sladkorja, zato ga lahko uporabljajo tudi diabetiki (glikemični index  0). Vsebuje mešanico eritritola, ekstrakta Stevie in vanilije. Eritritol je vrsta sladkornega alkohola (poliol), ki se v naravi nahaja v sadju - hruškah, grozdju, melonah in lubenicah. Pridobivajo ga z naravnim procesom fermentacije glukoze. Po videzu, strukturi in okusu je zelo podoben belemu sladkorju. Raziskave dokazujejo, da eritritol ne vpliva na dvig krvnega sladkorja in inzulina v telesu, zato ga lahko varno uporabljajo tudi diabetiki. 

Vanilla Sweet No Sugar Sugar - prednosti:

  • 77% manj kalorij kot običajen vanilijev sladkor,
  • okus in videz kot običajen vanilijev sladkor,
  • brez fruktoze,
  • brez konzervansov, barvil in ostalih aditivov,
  • ne vsebuje GSO,
  • primerno za diabetike (glikemični indeks 0) in osebe z razraslo kandido
  • primerno pri shujševalnih dietah,
  • za vegetarijance in vegane

Sestavine99,9% sladilo eritritol, 0,1% steviol glikozid (Stevia Rebaudiana), vanilija v prahu in naraven vanilijev ekstrakt.

Hranilna vrednost na 100g: prikazana na sliki 2.

Uporaba: uporabljamo ga za slajenje jedi in pijač, povsod tam, kjer bi uporabili običajen vanilijev sladkor. Ker je toplotno obstojen je primeren tudi za kuhanje in peko (8g Vanilla Sweet zadostuje za 500g moke/500 ml mleka). Uporablja se v enaki količini kot običajen vanilijev sladkor. 

Opozorilo: prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Shranjujte na suhem in hladnem mestu.

Proizvajalec: No Sugar Sugar GmbH, Nemčija. 

Poreklo: Kitajska

Količina: 150g.