Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Vulkanski minerali Schindele 400g

Razpoložljivost: Na zalogi

29,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Vulkanski minerali Schindele 400g

Več pogledov

Vulkanski minerali Schindele so prehransko dopolnilo s pomembnimi minerali in elementi v sledeh. Vulkanski minerali Schindele vsebujejo minerale kot so silicij, kalij, železo, magnezij, kalcij, natrij, fosfor in aluminij, pa tudi elemente v sledovih kot so mangan, cink, bor, vanadij, baker, krom, kobalt, nikelj, titan, niobij, molibden, srebro, itn. Kot zelo fino mleta kamninska moka se izdelek pridobiva zgolj z mehanskimi postopki in v skladu z luninim koledarjem. Izdelek vsebuje zlasti veliko količino silicija in železa. 

Sestavine: 100% fino mleti minerali.

Hranlina vrednost na dnevni vnos (6g): silicij (v obliki silicijeve kisline) 4020mg, železo 29,98mg (214% PDV).

Uporaba: 1 merilno žličko (6g) dnevno raztopite v vodi ali čaju in popijte. Odmerek lahko razdelite tudi na več delov, npr. polovico zjutraj in polovico zvečer. Za bogatejše pekovske izdelke na 1kg moke dodajte 1 žličko mineralov. Dodate jih lahko tudi v kozmetične preparate (npr. kreme in obrazne maske) ter kopeli za dodatno razvajanje kože. Za podporo živalim se v njihovo hrano dodaja 10g mineralov na 70kg telesne teže, za boljšo rast rastlin pa dvakrat dnevno zvrhano čajno žličko mineralov, pri čemer jih zalijte z obilo vode. 

Opozorilo: prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno prehrano. Ljudem, ki imajo hemokromatozo oziroma presežek železa v krvi se odsvetuje uživanje vulkanskih mineralov. V kolikor jemljete zdravila ali homeopatska sredstva, naj bo časovni razmak med uživanjem vsaj tri do štiri ure. Črni, zeleni čaj, kava ali mleko lahko zavirajo vsrkavanje železa, zato priporočamo razmak med uživanjem vsaj eno uro. Skupaj z minerali ne jemljite pripravkov iz vitamina E ali olj, ki vsebujejo veliko vitamina E - med uživanjem naj mine vsaj ena do dve uri. Pijte veliko vode. Stolica se lahko obarva črno, saj se lahko izločijo presnovni produkti in neizkoriščeni minerali, kot je železo. Shranjevati nedosegljivo otrokom

Proizvajalec: Robert Schindele GESMBH, Avstrija.

Poreklo: Avstrija.

Količina: 400g.