Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Woody paket naravnih zobnih ščetk (5 kosov) (akcija razprodana)

Razpoložljivost: Na zalogi

16,99 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Woody paket naravnih zobnih ščetk (5 kosov) (akcija razprodana)

Woody paket naravnih zobnih ščetk sestavljen iz petih 100% naravnih zobnih ščetk. Woody paket naravnih zobnih ščetk za vse družinske člane. Woody naravno zobno ščetko uporabljate brez zobne paste in ustne vode. Odstrani trdovratne zobne obloge, utrjuje dlesni in sklenino, v ustih pusti prijeten okus in vonj, za bleščeče in čiste zobe. Woody je odlična alternativa navadni plastični zobni ščetki, saj je znana po številnih pozitivnih učinkih na celotno ustno votlino in širše. Vsebuje namreč naravne sokove, ki so učinkovitejši kot zobna pasta, utrjujejo sklenino, odpravljajo slab zadah in spodbujajo izločanje sline ter problem suhih ust. 

Woody naravna zobna ščetka:

  • učinkovito odstranjuje zobne obloge,
  • utrjuje dlesni,
  • učinkovito čisti medzobne prostore,
  • očisti jezik,
  • naravno beli zobe,
  • odpravlja slab zadah,
  • izboljša občutek za okus,
  • spodbuja izločanje sline in odpravlja problem suhih ust.

Sestavine: 100 % Salvadora Persica. Woodyji nastajajo iz vejic naravno vzgojenega drevesa Salvadora Persica, ki uspeva v neokrnjenih pokrajinah Afrike in Azije. Gre za popolnoma naraven izdelek za učinkovito ustno higieno, brez kakršnih koli umetnih preparatov in konzervansov.

Uporaba: Woodyja pred prvo uporabo umijemo pod tekočo vodo. Nato postrgamo skorjico po obodu 1,5–2 cm od roba. Zatem prežvečimo sredico ter tako sprostimo naravna vlakna in spoznamo njegov okus. Zobe zmeraj čistimo proč od dlesni, Woodyja pa vsake 2–3 dni ostrižemo s škarjami in postopek ponovimo. Če se izsuši, ga preprosto za 15 minut potopimo v kozarec vode, porabiti pa ga je treba v mesecu dni po odprtju.

Opozorila: majhnih otrok (mlajših od 6 let) nikar ne puščajte samih z zobno ščetko Woody, saj se lahko poškodujejo, uporabljajo naj jo izključno pod nadzorom odraslih oseb. Woody ni primeren za otroke mlajše od 3 let.

Dobavitelj: Naturalica d.o.o., Slovenija.

Poreklo: Azija.

Količina: 5 kosov.