Energija JUNIOR gumijasti medvedki za otroke 40 bonbonov

Gumijasti medvedki za dvig energije z noni sokom, matičnim mlečkom, fosforjem ter vitamini D, B6 in B12. Formulirani za otroke, odlični tudi za odrasle. Brez sladkorja ali glutena.
Redna cena:
14,99 €
Akcijska cena:
14,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: sladila: maltitol sirup, steviol glikozidi iz stevije; voda, fosfor (monokalijev fosfat), sredstvo za zgostitev: pektin; liofiliziran matični mleček, sok nonija v prahu (Morinda citrifolia L.), aroma, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; sredstvo za zgostitev: gelanski gumi; vitamin B12 (cianokobalamin), Vitamin D (holekalciferol), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), žafranika.

Sestavina V 2 žvečljivih bombonih % PDV
Liofiliziran matični mleček 200 mg
Noni sok 100 mg
Fosfor 106 mg 15
Vitamin B6 2,8 mg 200
Vitamin B12 5 mcg 200
Vitamin D 10 mcg 200

*PDV – priporočen dnevni vnos.

Uporaba: Vzemite 2 žvečljiva bonbona na dan.

Opozorila: Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti v temnem in suhem prostoru. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Izdelek lahko na dnu plastenke vsebuje sledi maščobe. Izdelek je naraven, zato so možne spremembe v barvi bonbonov.

Proizvajalec: NATURANDO s.r.l., Italija.

Dobavitelj: Fitosan d.o.o.

Poreklo: Italija.

Količina: 92g (40 bonbonov).

Energija JUNIOR gumijasti medvedki za otroke so bomboni, ki pripomorejo k večji količini energije. Vsebujejo noni sok, liofiliziran matični mleček, vitamine D, B6 in B12. Zelo primerni so tudi za povečanje energije pri odraslih osebah.

Glavne sestavine in njihovi učinki so:

  •  Matični mleček.
  •  Noni sok: zmanjšanje telesne in mentalne utrujenosti.
  •  Fosfor: prispeva k sproščanju energije pri presnovi, za ohranjanje zdravih kosti in zob.
  •  Vitamin D3: prispeva k delovanju imunskega sistema. Prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob.
  •  Vitamin B6 in B12 prispevata k normalnemu psihološkemu delovanju, delovanju živčnega sistema, nastajanju rdečih krvničk, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, delovanju imunskega sistema.

Izdelek ne vsebuje sladkorja ali glutena.