Frekvenčni obliži za podporo živčnemu sistemu - B.E.Well 6 obližev

Frekvenčno obliži, ki nudijo podporo normalnem delovanju živčnega sistema.
Redna cena:
36,90 €
Akcijska cena:
36,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Acrylates Copolymer, Petrolatum, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Polyethylene Terephthalate, Petroleum Distillates, Cerium Carboxylate, Manganese 2-Ethylhexanoate. Lahko vsebuje: Black 2 (CI 77266), Blue 1 (CI 42090), Yellow 5 (CI 19140), Yellow 6 (CI 15985), Red 7 (CI 15850:1), Titanium Dioxide (CI 77891).

Uporaba: obliži so praktični in enostavni za uporabo. Nameščajo se kot otroški tatu, en obliž pa se na koži v povprečju obdrži od 4 do 7 dni. So vodoodporni, izogibajte se le drgnjenju po obližu.Uporabljajo jih lahko vsi, tudi otroci od 6 meseca dalje in nosečnice. Obliži ne povzročajo alergij. Obliži se lahko nameščajo povsod po koži, vendar za boljše delovanje priporočamo, da jih nameščate v skladu s priporočili v navodilih za uporabo. Najbolje delujejo na hrbtenici, na prsnici ali dva prsta pod popkom.

Opozorila: obliži so narejeni po ameriških, kanadskih in evropskih varnostnih standardih, ki veljajo za kozmetiko in igrače. Obliži nimajo znanih neželenih učinkov in nimajo kontraindikacij z ostalimi terapevtskimi sredstvi, zdravili ali terapijami. Obliži so na voljo brez recepta. Kljub temu jih nameščajte v skladu z navodili, da boste dosegli kar najboljši učinek. Za daljšo obstojnost področja obliža ne drgnite z brisačo ali oblekami. Hkrati se lahko uporablja več obližev, do tri. Obliži so za enkratno uporabo. Samo za zunanjo uporabo. Obliža ne lepite na odprto rano. V primeru pordečitve kože obliž odstranite s pomočjo mila in olja. Obliž lahko uporabljate tudi po izteku roka uporabnosti, vendar ne zagotavljamo enakega učinka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od direktnega vira svetlobe in vročine. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Poreklo: ZDA.

Količina: 5 obližev.

Frekvenčni obliži B.E.Well so samolepilni vodoodporni obliži. Frekvenčni obliži B.E.Well vsebujejo frekvence za podporo normalnemu delovanju živčnega sistema, s čimer lahko pripomorejo k izboljšanju razpoloženja, dvigu energije in koncentracije, umirjanju, samozavesti in odločnosti. Vsebujejo tudi frekvenco zemlje, ki organizem hitreje regenerira in umirja. Frekvenčni obliži delujejo po principu kvantne medicine – ko obliž namestimo na kožo, frekvence začnejo potovati po vodi v vezivnem tkivu in naše telo spodbujajo k optimalnemu delovanju. Gre za neinvazivno tehnologijo, saj frekvence telo zgolj povabijo, da začne samo resonirati z njimi. Obliži vsebujejo samo frekvence, ki posnemajo delovanje našega telesa, ko je v optimalnem stanju.