Frekvenčni obliži za ženske - Harmony 6 obližev

Frekvenčni obliži za vse težave, ki izhajajo iz delovanja ženskih hormonov.
Redna cena:
36,90 €
Akcijska cena:
36,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestava: Acrylates Copolymer, Petrolatum, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Polyethylene Terephthalate, Petroleum Distillates, Cerium Carboxylate, Manganese 2-Ethylhexanoate. Lahko vsebuje: Black 2 (CI 77266), Blue 1 (CI 42090), Yellow 5 (CI 19140), Yellow 6 (CI 15985), Red 7 (CI 15850:1), Titanium Dioxide (CI 77891).

Uporaba: obliži so praktični in enostavni za uporabo. Nameščajo se kot otroški tatu, en obliž pa se na koži v povprečju obdrži od 4 do 7 dni. So vodoodporni, izogibajte se le drgnjenju po obližu.Uporabljajo jih lahko vsi, tudi otroci od 6 meseca dalje in nosečnice. Obliži ne povzročajo alergij. Obliži se lahko nameščajo povsod po koži, vendar za boljše delovanje priporočamo, da jih nameščate v skladu s priporočili v navodilih za uporabo. Podrobnejša navodila za nameščanje v primeru specifičnih težav najdete v priloženih navodilih za uporabo.

Opozorila: obliži so narejeni po ameriških, kanadskih in evropskih varnostnih standardih, ki veljajo za kozmetiko in igrače. Obliži nimajo znanih neželenih učinkov in nimajo kontraindikacij z ostalimi terapevtskimi sredstvi, zdravili ali terapijami. Kljub temu jih nameščajte v skladu z navodili, da boste dosegli kar najboljši učinek. Za daljšo obstojnost področja obliža ne drgnite z brisačo ali oblekami. Hkrati se lahko uporablja več obližev, do 10.Obliži so za enkratno uporabo. Samo za zunanjo uporabo. Obliža ne lepite na odprto rano. V primeru pordečitve kože obliž odstranite s pomočjo mila in olja. Obliž lahko uporabljate tudi po izteku roka uporabnosti, vendar ne zagotavljamo enakega učinka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od direktnega vira svetlobe in vročine. Shranjujte nedosegljivo otrokom

Poreklo: ZDA.

Količina: 56 obližev.

Frekvenčni obliži Harmony so samolepilni vodoodporni obliži, ki vsebujejo frekvence za podporo hormonskega ravnovesja. Frekvenčni obliži Harmony spodbujajo normalno delovanje hormonskega sistema in lahko pomagajo pri menstrualnih težavah in uravnavanju nihanj v menopavzi.

Pozitivne učinke obližev uporabnice poročajo predvsem pri:

  • nerednih menstruacijah
  • PMS
  • menstrualnih krčih
  • policističnih jajčnikih
  • endometriozi
  • menopavzi
  • nihanjih razpoloženja

 

Frekvenčni obliži delujejo po principu kvantne medicine – ko obliž namestimo na kožo, frekvence začnejo potovati po vodi v vezivnem tkivu in naše telo spodbujajo k optimalnemu delovanju. Gre za neinvazivno tehnologijo, saj frekvence telo zgolj povabijo, da začne samo resonirati z njimi. Obliži vsebujejo samo frekvence, ki posnemajo delovanje našega telesa, ko je v optimalnem stanju.