Kako postati resnični kanal vesolja

Knjiga Svamija Krijanande nam predstavi globoke resnice o kanaliziranju ter razblinja dvome o tej tematiki. Z višjimi bitjimi in dimenzijami se lahko poveže vsak - ter jih tudi kanalizira.
Redna cena:
15,90 €
Akcijska cena:
15,90 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Avtor: Svami Krijananda.

Obseg: 95 strani, mehka vezava.

Kako postati resnični kanal vesolja razkriva veliko pomembnih informacij o višjih sferah in svetovih. Ljudje si želijo, da jih vodijo ‘višja’ bitja v drugih dimenzijah. Kanalizira lahko vsak. Vsakdo premore višji jaz, ki obstaja hkrati tako v tej dimenziji kot vseh drugih. Možnosti za življenje so neomejene in veliki duh (vi) želi doživeti vse možnosti. Knjiga razblini dvome, ki se porajajo ob polemikah o kanaliziranju. Krijanandov koncept kanaliziranja se dotakne vseh, ki bi radi služili kot kanal za višji navdih. Kako postati pravi kanal vključuje preproste tehnike in brez dlake na jeziku pojasni, da najvišjo obliko kanaliziranja najdemo v življenjih velikih svetnikov. V knjigi je veliko pomembnih informacij o višjih sferah in svetovih in tudi o tem, kakšne pasti nas čakajo, kadar želimo kanalizirati.

Svami Krijananda (rodil se je kot James Donald Walters, 19. 5. 1926–21. 4. 2013) sodi med najpomembnejše duhovne učiteljev načel joge na svetu, ki je leta 1948 pri rosnih dvaindvajsetih postal učenec indijskega jogi mojstra in svetovnega učitelja Paramhanse Joganande (avtorja klasike Avtobiografija jogija).