Kalcij sonce 500 direkt, za preventivno zaščito kože 30 vrečk

Kalcij z dodatkom vitaminov C, D3, E ter A (v obliki beta karotena) za pripravo kože na večjo izpostavljenost soncu. V obliki priročnih vrečk za boljšo absorpcijo. S sladilom.
Redna cena:
18,99 €
Akcijska cena:
18,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: kalcijev karbonat, dekstroza, L-askorbinska kislina (vitamin C), beta-karoten (vitamin A), DL-alfa-tokoferil acetat, kislina: citronska kislina, aroma pomaranče, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, holekalciferol (vitamin D3), sladilo: sukraloza.

Sestava: 1 vrečica Priporočen dnevni vnos
Kalcij 500 mg 62,5 %
Vitamin C 120 mg 150 %
Vitamin E 18 mg 150 %
Vitamin A (beta-karoten 6 mg) 1000 µg 125 %
Vitamin D3 5,0 µg 100 %

Opozorila: Ne jemljite sočasno s ščitničnimi hormoni, naredite vsaj 2 urni zamik. Izdelek ni primeren za redne kadilce. Če ste nagnjeni k nastajanju ledvičnih kamnov ali bolezni ledvic, se pred uživanjem tega izdelka posvetujte z zdravnikom. Ne jemljite v primeru hiperkalciemije (povečana koncentracija kalcija v krvi) in / ali hiperkalciurije (povečana koncentracija kalcija v urinu).

Proizvajalec: Avitale, Nemčija.

Dobavitelj: BIMEDIA d.o.o.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 30 vrečk.

Kalcij sonce 500 direkt, za preventivno zaščito kože s 500mg kalcija ter vitamini C, D3, E ter beta karotenom je odlično dopolnilo za pripravo telesa in kože na večjo izpostavljanje soncu. Kombinacija vitaminov in kalcija deluje antioksidativno, vitamin A v obliki beta karotena pa ohranja zdravo kožo ter ima tudi blag samoporjavitveni učinek.

  • Kalcij: Pomemben mineral za zdravje kosti in zob, sodeluje pri mišičnem delovanju, živčnem prenosu in strjevanju krvi ter lahko pomaga pri vzdrževanju zdravega krvnega tlaka.
  • Vitamin A: Pomaga pri ohranjanju zdravih oči, kože in sluznic ter podpira imunski sistem.
  • Vitamin D3: Pomaga pri absorpciji kalcija in fosforja za zdrave kosti in zobe ter prispeva k zdravju imunskega sistema.
  • Vitamin C: Močan antioksidant, ki pomaga pri zaščiti celic pred poškodbami, spodbuja tvorbo kolagena za zdravo kožo, podpira imunski sistem in povečuje absorpcijo železa.
  • Vitamin E: Antioksidant, ki pomaga zaščititi celice pred poškodbami, podpira zdravje srca in ožilja ter lahko izboljša zdravje kože.

Izdelek je priporočljivo začeti jemati vsaj en mesec pred večjem izpostavljanjem soncu ter nadaljevati ob nadaljnem sončenju, v kombinaciji s primerno zaščitno kremo pred soncem. Ker so vitamini v izdelku topni v maščobi, je izdelek najbolje zaužiti po obroku, ki vsebuje maščobo.