Koloidno srebro 500ml + Koloidno srebro 50ml + nastavek za nos GRATIS

Koloidno srebro je primerno za razkuževanje. Širok spekter uporabe!
Redna cena:
29,95 €
Akcijska cena:
29,95 €
Izdelek ni na zalogi

Na voljo po naročilu

Koloidno srebro in koloidno srebro gel v posebni promocijski akciji samo za 29,95 €. Koloidno srebro se uporablja za splakovanje ust in grla, odlična naravna učinkovita dezinfekcija.

Sestava: voda pridobljena s povratno osmozo, 99,9999% -no srebro.

Uporaba: odmerite 15ml tekočine z merilnim pokrovčkom, ki se nahaja na zamašku stekleničke in izpirajte usta ali grgrajte 30-60 sekund. Po splakovanju tekočino izpljunite. Raztopino uporabljajte v skladu z navodili 3 do 4-krat dnevno ali vsaj zjutraj in zvečer. Takoj po splakovanju lahko zaužijete hrano in pijačo. Priložena 20ml steklenička s pršilcem.

Koncentracija: 20ppm.

Poreklo: Budimpešta.

Količina: 50ml.

Nastavek za nos – Akcija velja samo za spletni nakup, do razprodaje zalog!

Koloidno srebro in koloidno srebro gel v posebni promocijski akciji samo za 29,95 €. Koloidno srebro se uporablja za splakovanje ust in grla, odlična naravna učinkovita dezinfekcija

Sestava: voda pridobljena s povratno osmozo, 99,9999% -no srebro.

Uporaba: odmerite 15ml tekočine z merilnim pokrovčkom, ki se nahaja na zamašku stekleničke in izpirajte usta ali grgrajte 30-60 sekund. Po splakovanju tekočino izpljunite. Raztopino uporabljajte v skladu z navodili 3 do 4-krat dnevno ali vsaj zjutraj in zvečer. Takoj po splakovanju lahko zaužijete hrano in pijačo.
Priložena 20ml steklenička s pršilcem.

Koncentracija: 20ppm.

Poreklo: Budimpešta.

Količina: 500ml.