Konopljina energijska pijača Chillo 250ml (EKO)

Predramite se in prebudite notranjo energijo s pomočjo energijske pijače iz konoplje, guarane in drugih ekoloških sestavin.
Redna cena:
1,80 €
Akcijska cena:
1,80 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: voda, sladkor, ogljikov dioksid, acidulant: jabolčna kislina, destilat konoplje, karamelni sladkorni sirup, naravni kofen, naravna aroma, ekstrakt guarane iz kontrolirane ekološke pridelave.

Hranilna vrednost na 100ml: energija 215kJ/50,8kcal, maščobe 0,1g, od tega nasičene 0,1g, ogljikovi hidrati 12,2g, od tega sladkorji 12,1g, beljakovine 0,1g, sol 0,1g.

Uporaba: za poživitev in energijo vašega telesa.

Opozorilo: hranite na suhem in hladnem prostoru.

Certifikat: AT-BIO-301.

Proizvajalec: Seagull Trading GmbH, Avstrija.

Poreklo: Avstrija.

Količina: 250ml.

Konopljina energijska pijača Chillo je energijska pijača, ki prebudi vaše telo in duha. Konopljina energijska pijača je sestavljena iz naravnih ekoloških sestavin, konoplje in guarane. Konoplja izvira iz osrednje Azije, uspeva pa v praktično vseh podnebnih pasovih. Poprečno v višino zraste približno dva metra, v nekaterih primerih pa doseže celo višino do štiri metre. Za rast ne potrebuje pesticidov ali herbicidov, težave pa ji lahko povzroči le osem od 100 znanih škodljivcev. Tudi te je mogoče odstraniti z naravnimi sredstvi.