Laneno seme zlato-rumeno 250g (EKO)

Zlato-rumeno laneno seme je zelo bogato z vlakninami ter je tako koristno za delovanje prebavnega sistema. Je vsestransko uporabno tudi pri peki.
Redna cena:
3,90 €
Akcijska cena:
3,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: zlato-rumeno laneno seme iz kontrolirane ekološke pridelave.

Lahko vsebuje sledi glutena, lupinastega sadja in sezama.

Povprečna hranilna vrednost na 100g: energijska vrednost 2182kJ/529kcal, maščobe 43g (od tega nasičene maščobne kisline 4,5g), ogljikovi hidrati 1,6g (od tega sladkorji 1,6g), vlaknine 28g, beljakovine 20g, sol 0,04g.

Poreklo: kmetijstvo EU.

Proizvaja: Davert GmbH, Zur Davert 7, D-59387 Ascheberg, Nemčija.

Dobavitelj: Zakladi narave d.o.o.

Količina: 250g.

Laneno seme zlato-rumeno je izjemno bogato z vlakninami, ki so ključnega pomena za zdravje prebavnega sistema, obenem pa zagotavljajo visoko moč in energijo. Pri uživanju je pomembno upoštevati, da je potrebno zaužiti večjo količino tekočine, saj vlaknine potrebujejo zadostno hidracijo za svoje optimalno delovanje. Priporočamo omejeno dnevno uživanje do 15 g, da ohranjate ravnovesje v prehrani. Pomembno je tudi poudariti, da ta izdelek ni namenjen otrokom in dojenčkom, saj njihove prehranske potrebe zahtevajo posebno skrb. Poleg tega pa je izjemno vsestranski, saj se odlično obnese pri peki in kot okrasitev (topping) za različne jedi. Veganski.