Lipo alfa 1 kos

Odlično nadomestilo za obrok in hkratno pomoč pri hujšanju. Na bazi koncentrata sirotkinih beljakovin, z dodatkom glukomanana, cinka ter vitaminov B6 in B12.
Redna cena:
59,00 €
Akcijska cena:
59,00 €
Izdelek ni na zalogi

Na voljo po naročilu

Sestavine: koncentrat sirotkinih beljakovin (vsebuje emulgator sojin lecitin), kalijev citrat, glukomanan, tavrin, sladilo: sukraloza, cinkov sulfat, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin.

Alergeni: vsebuje mleko in sojo.

Hranilna vrednost: prikazana na sliki 2.

Uporaba: 3 do 4 krat dnevno 1 vrečka pred jedjo v sklopu omejevalne diete. Vsebino vrečke umešajte v 2-4dl tekočine dokler ne dosežete želene konsistence. Tekočina ne sme biti toplejša od sobne temperature. Pustite stati 3 minute in nato zaužijte. Uživajte počasi.

Opozorilo: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Opozarjamo na nevarnost zadušitve, do katere lahko pride pri ljudeh s težavami pri požiranju ali ob zaužitju z nezadostno količino tekočine. Svetuje se zaužitje z veliko vode, da snov doseže želodec. Izdelka ne uporabljajte v primeru ledvičnih obolenj in diabetesa ter v obdobju nosečnosti in dojenja. Za uporabo, daljšo od treh tednov, se posvetujte z zdravnikom. Osebe, mlajše od 18 let, lahko izdelek uporabljajo samo po posvetu z zdravnikom. Hraniti na suhem in hladnem mestu, izven dosega otrok.

Proizvajalec: Alphacaps, Nemčija.

Poreklo: EU.

Količina: 21 vrečk po 15g (315g).

Lipo alfa je prehransko dopolnilo na osnovi koncentrata sirotkinih beljakovin z dodatkom glukomanana, vitaminov B6 in B12, cinka in sladila sukraloze. Kot tako predstavlja odličen nadomestek posameznega obroka.

  • Glukomanan dokazano pomaga pri zmanjševanju telesne teže ter je koristen za vzdrževanje normalnih ravni holesterola. V kitajski tradicionalni medicini se že stoletja uporablja za čiščenje in razstrupljanje telesa. Z njim dosežemo občutek sitosti. Zavira tek, zmanjša nalaganje maščob in ogljikovih hidratov v obliki maščobnih oblog, uravnava “slab” (LDL) holesterol in tako pomaga ohraniti zdrav krvožilni sistem
  • Cink je pomemben pri sintezi oz. metabolizmu beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov. Cink ugodno vpliva na višino hormona sitosti ter prispeva k izboljšanju metabolizma glukoze v krvi. Je vključen v sintezo, hranjenje in sprostitev inzulina.
  • Vitamin B6 uravnava presnovo, proizvodnjo ščitničnega hormona in stimulira razgradnjo beljakovin ter vpliva na dobro razpoloženje
  • Vitamin B12 je pomemben pri procesu razgradnje beljakovin in maščob