15% ceneje

Neubria charge ENERGY za več energije 60 kapsul

Prehransko dopolnilo, ki na naraven način povečuje raven energije. To mu omogoča formula kompleksa B vitaminov ter rastlinskih izvlečkov.
Redna cena:
29,30 €
Akcijska cena:
24,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Guarana (4: izvleček, lupina kapsule (hidroksi propil metil celuloza), L-teanin, izvleček kakava, izvleček zelenega čaja, izvleček maca, izvleček korenine ameriškega ginsenga, izvleček sibirskega ginsenga, izvleček korejskega ginsenga, vitamin B5 (kot kalcijev D pantotenat), magnezijev stearat, vitamin B3 (kot nikotinamid), vitamin B6 (kot piridoksin hidroklorid), folna kislina (kot pteroilmonoglutaminska kislina), vitamin B12 (kot ciankobalamin).

Sestavina Količina na odmerek % PDV*
Niacin (vitamin B3) 20 mg NE 125
Vitamin B6 10 mg 714
Folna kislina 200 mcg 100
Vitamin B12 10 mcg 400
Pantotenska kislina (vitamin B5) 20 mg 333
L-teanin 100 mg **
Izvleček kakava 100 mg **
Botanični kompleks Charge Up***
Ekvivalent surovih zelišč 4674 mg **

*PDV = referenčna vrednost hranila. **Ni določena NRV.

mcg=mikrogram, mg=miligram, NE=enakovrednosti niacina.

***Izvlečki guarane, maca, ameriškega ginsenga, sibirskega ginsenga, korejskega ginsenga in zelenega čaja.

Uporaba: Priporočen dnevni odmerek sta dve kapsuli. Svetuje se uživanje skupaj s hrano ali po navodilih zdravnika.

Proizvajalec: Neubria Ltd., Združeno kraljevsto.

Količina: 60 kapsul.

Neubria charge ENERGY za več energije je inovativno prehransko dopolnilo v obliki kapsul, ki je namenjeno vsem tistim, ki se soočajo z nizko ravnjo energije. Sestavljeno je iz skrbno izbranih naravnih izvlečkov ter vitaminov skupine B.

Prednosti tega prehranskega dopolnila so v priročnih kapsulah, ki vsebujejo koristne vitamine skupine B ter dodane naravne izvlečke. Primerno je tudi za vse, ki se držijo veganske ali vegetarijanske prehrane.

Neubria Charge Energy deluje na več ravneh, saj združuje edinstveno formulacijo vitaminov skupine B ter posebne naravne izvlečke. Če se pogosto zatekate k kofeinskim pripravkom, da bi povečali svojo energijo, je to prehransko dopolnilo veliko boljša in pametnejša izbira.

Bogato je z vitamini skupine B, med njimi niacin, ki zmanjšuje utrujenost in izčrpanost ter prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema. Vsebuje tudi pantotensko kislino, ki pomaga pri normalnem presnavljanju energije ter prispeva k sintezi in presnovi steroidnih hormonov.

Posebno vlogo v prehranskem dopolnilu imata tudi vitamin B6 in B12. Vitamin B6 prispeva k normalni presnovi homocisteina, sintezi cisteina, presnovi beljakovin in glikogena. Vitamin B12 pa prispeva k normalni presnovi homocisteina in energijski presnovi ter sodeluje pri tvorbi rdečih krvnih celic. Folati prispevajo k normalni tvorbi krvi, delovanju imunskega sistema in presnovi homocisteina.

Poleg vitaminov je v prehranskem dopolnilu prisoten tudi poseben kompleks, ki vključuje guarano, mako, ameriški in korejski ginseng ter ekstrakt zelenega čaja. Ta sinergija aktivnih sestavin še dodatno podpira povečanje energije in izboljšanje vašega počutja.