Omega 3 + Q10 & L-Karnitin 60 kapsul

Tri medsebojno dopolnjujoče se sestavine, omega 3 maščobne kisline, l-karnitin in Q10 skupaj omogočajo dobro podporo srcu, krvožilnemu sistemu ter splošnemu počutju.
Redna cena:
24,90 €
Akcijska cena:
24,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: ribje olje v prahu, veganska HPMC-kapsula, mikrokristalična celuloza, magnezijev stearat.

aktivna sestavina 2 kapsuli
ribja omega 3 v prahu

od tega EPK

od tega DHK

910 mg

400 mg

400 mg

koencim Q10 100 mg
l-Karnitin tartrat 400 mg

Navodila za uporabo in priporočen dnevni odmerek: priporočeno je zaužiti, kot prehransko dopolnilo za odrasle, 2 kapsuli dnevno, po obroku.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelek je namenjen zdravim odraslim osebam. Ni primeren za nosečnice in doječe matere. Če jemljete zdravila proti strjevanju krvi (npr. varfarin) ali druga zdravila, uporabo izdelka odsvetujemo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjevati pri sobni temperaturi.

Distributer: Novi val d.o.o., Spodnji Rudnik II/21, 1000 Ljubljana. www.VitalnoTelo.si

Omega 3 + Q10 & L-Karnitin je prehransko dopolnilo, ki vsebuje medsebojno dopolnjujoče si koencim Q10, ribje olje in l-karnitin. Tako predstavlja sinergističen dodatek, ki pripomore k zdravemu srcu in krvožilnemu sistem ter pomaga k splošnemu boljšemu počutju in ravnovesju v telesu.

Omega 3 maščobne kisline so v pomoč za zdravo srce in krvožilni sistem, l-karnitin je esencialnega pomena za pretvorbo maščob v našem telesu v energijo, medtem ko Q10 najdemo v vseh celicah v telesu, posebej v jetrih, srcu in ledvicah, s staranjem pa njegova naravna proizvodnja v telesu upada.

Ena kapsula vsebuje 400mg DHK in EPK, kar omogoča koristni učinek v telesu, ki se doseže z vnosom najmanj 250mg DHK in EPK.