Trilogy revitalizacijski vlažilni tonik za obraz 100ml

Revitalizacijski vlažilni tonik, primeren za vse tipe kože, vlaži, tonizira, pomirja in osvežuje.
Redna cena:
20,95 €
Akcijska cena:
20,95 €
Izdelek je na zalogi
INCI: Rose Flower Water, Pelargonium Graveolens (Geranium Flower) Wate, Lavendula Officinalis (Lavender) Water, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Geraniol, Citronellol, Linalool, Components of Natural Essential Oils.
Uporaba: tonik lahko uporabljate kadarkoli preko dneva. Tonik si razpršite na obraz z razdalje 30cm in pustite da se v celoti posuši.

Opozorila: za zagotavljanje skladnosti priporočamo test preobčutljivosti pred prvo uporabo. V malo verjetnem primeru negativne reakcije prenehajte z uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom. Vsi kozmetični izdelki imajo vpliv na okolje. Vedno uporabljajte ustrezno količino za maksimalen učinek na koži in minimalen vpliv na okolje. Shranjujte na temperaturi do 30 stopinj celzija.

Certifikat: BioGro-4381.

Proizvajalec: Trilogy Natural Products, Nova Zelandija.

Poreklo: Nova Zelandija.

Količina: 100ml.

Trilogy revitalizacijski vlažilni tonik za obraz je naravna cvetlična meglica. Trilogay revitalizacijski vlažilni tonik za obraz je primeren za vse tipe kože. Cvetlična meglica nam kožo nežno navlaži, tonizira in osveži. Tonik z vsebino vrtnice kožo nežno tonizira, pomaga nam uravnovesiti pH, geranija kožo osveži in nam pomaga lajšati stres, sivka kožo pomiri, aloe vera pa kožo nežno ohladi. Brezalkoholni tonik je odlično dopolnilo dnevne nege obraza.

Revitalizacijski vlažilni tonik za obraz Trilogy:

  • Vrtnica nežno tonizira kožo, pomaga uravnavati pH ravnovesje.
  • Geranija osvežuje in pomaga lajšati stres.
  • Sivka uravnava in pomirja.
  • Aloe vera pa kožo nežno hladi.