NOW rožni koren ali rhodiola 60 kapsul

Rožni koren, rhodiola ali arktični koren - izjemen adaptogen za moč, energijo in dobro razpoloženje.
Redna cena:
29,90 €
Akcijska cena:
29,90 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: izvleček korenine rožnega korena (82%), kapsula (celuloza), celuloza, sredstvi proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora.

Hranilna vrednost na 1 kapsulo: 500mg izvlečka rožnega korena (min. 3% skupnih rosavinov in 1% salidrozidov).

Uporaba: zaužijte 1 kapsulo 1x do 2x dnevno na prazen želodec.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Plastenko shranjujte dobro zaprto. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: Now Foods, ZDA.

Poreklo: ZDA.

Količina: 60 kapsul (38,5g).

Rožni koren ali rhodiola za moč in kondicijo. Rožni koren ali rhodiola je adaptogen, ki učinkovito ščiti med napori in stresom ter globinsko podpira organizem. Rožni koren se že stoletja uporablja v tradicionalni medicini. Uživajo ga lahko vsi, ki so pogosto utrujeni in želijo okrepiti svojo odpornost. Njegova uporaba je razširjena tudi pri športnikih in fizično aktivnih. Rožni koren (Rhodiola rosea) raste na suhih, peščenih tleh visokogorja v arktičnih območjih ruske Sibirije, pa tudi na Kamčatki in Aljaski. Prenaša sušo, veter in ekstremen mraz, zato svoje dragocenosti skriva prav v korenini, ki ima prijeten, vrtnici podobenj vonj – po čemer je dobil tudi ime. Svoje lastnosti prenaša tudi na naš organizem in mu pomaga pri prilagajanju na različne okoliščine. V Rusiji in skandinavskih deželah se zaradi hudega mraza uporablja že stoletja.

Veganske kapsule vsebujejo standardizirani izvleček rožnega korena z minimalno 3% rosavinov in 1% salidrozidov.