Temna čokolada (85% kakava) s stevio Cavalier 85g

Prava belgijska temna čokolada z najmanj 80% kakavovih delcev, sladkana z zdravimi naravnimi sladili stevio ter eritritolom. Veganska, brez mleka ali jajc.
Redna cena:
3,10 €
Akcijska cena:
3,10 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: kakav, dietne vlaknine (dekstrin, prebiotik inulin, oligofruktoza), naravna sladila (eritritol, steviol glikozid – stevia), kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije. Delež kakava: minimalno 80%.

Prehrambene vrednosti za 100g: energijska vrednost 432kCal (1808kJ), beljakovine 5,3g, ogljikovi hidrati 18,7g (od tega: polioli 8,7g, (naravni) sladkorji 3,2g), maščoba 34,5g (od tega nasičenih maščob 21,6g, enkrat-nenasičene 11,8g ), vlaknine 34,8g, sol 0,02g.

Uporaba: kot posladek, tudi za pripravo sladic.

Proizvajalec: Cavalier, Belgija.

Dobavitelj: Pozitivna sprememba d.o.o. (Nutriholis.si)

Poreklo: Belgija.

Količina: 85g.

Temna čokolada (85% kakava) s stevio Cavalier je prava belgijska temna čokolada, brez dodanega sladkorja. Temna čokolada s stevio odlikuje grenkasto-sladkoben okus, ki je navdušil že mnoge čokoladne gurmane. Sladkana je z naravnimi in brezkaloričnimi sladili, ki ne obremenjujejo organizma tako kot trsni sladkor. Vsebuje 34,8g prehranskih vlaknin, kar posledično pomeni, da čokolada deluje zelo nasitno in se z njo ne moremo prenajedati. Ne vsebuje delno hidrogenizirane maščobe. Čokolado lahko uživajo tisti, ki so preobčutljivi na laktozo in vegani saj ne vsebuje mleka in jajc.

Brez GSO, njene sestavine niso bile izpostavljene radiaciji.