Zeliščna mešanica za hruškov med 70g

Mešanica zelišč za pripravo medu, ki vam pomaga na okusen način razstrupiti in očistiti telo ter sprostiti in pomiriti želodec in prebavni trakt.
Redna cena:
19,90 €
Akcijska cena:
19,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: planinski štrbec (znan tudi kot planinski koper), sladki koren, galgant, virginijska draguša.

Uporaba: 1 čajno žličko zjutraj na tešče, 2 čajni žlički pred kosilom in 3 čajne žličke pred spanjem. Kuro s hruškovim medom naredimo enkrat ali dvakrat letno po 4 tedne.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 70g.

Zeliščna mešanica za hruškov med se uporablja za čiščenje telesa. Zeliščno mešanico za hruškov med lahko uporabite za pomiritev želodca in črevesja. Poskusite z receptom Hildegarde iz Bingna. Hruškov med z zelišči je eden njenih najboljših receptov. Glede na Hildegardino prepričanje je hruškova medena kaša čudovito zeliščno čiščenje prav za vsakogar. Ob rednem uživanju sprošča in pomirja prebavni trakt in razstruplja debelo črevo. Čudovit način za učinkovito ukrepanje. Preprosto okusno!

Navodila za pripravo hruškovega medu: olupite in razrežite 8 hrušk, jih stresite v posodo in dodajte malo vode. Dodajte zeliščno mešanico za hruškov med in premešajte. Pokrijte in kuhajte na srednji temperaturi do mehkega. Malo ohladite, nato pretlačite z vilicami ali s tlačilcem krompirja. Dodajte nekaj naravnega medu (8 jušnih žlic) in kuhajte pri nižji temperaturi. Napolnite tri kozarce za vlaganje. Priporočamo, da enega shranite v hladilnik in porabite, dva pa zamrznete. Takoj ko pojeste hruškov med iz prvega kozarca, odmrznite drugi kozarec in nadaljujte z uživanjem, dokler ne pojeste hruškovega medu iz vseh treh kozarcev. Zelo pomembno je, da vsako žličko hruškovega medu v ustih ogrejemo na telesno temperaturo, preden jo pogoltnemo.