Agar agar želirno sredstvo brez glutena 30g (EKO)

Želirno sredstvo popolnoma rastlinskega izvora, narejeno na podlagi morskih alg. Odlično za pripravo pudingov, sladic, želejev, namazov iz sadja...
Redna cena:
4,30 €
Akcijska cena:
4,30 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% agar agar želirno sredstvo iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: agar agar zmešajte v hladno tekočino in med mešanjem kuhajte na nizkem ognju približno 2 minuti. Za hladne jedi: 2g agar agar v manjši posodi zmešajte s 100ml hladne tekočine. Zavrite in pustite 1 minuto vreti. Pustite, da se nekoliko ohladi in postopoma primešajte hladno jed (jed dodajte k agar agar in ne obratno). Pomešajte. Optimalna trdnost se doseže v hladilniku po treh urah. 2g (približno 1 čajna žlička) agar agar ustreza 6 listom želatine in želira 500ml tekočine.

Opozorilo: hranite na suhem in hladnem.

Certifikat: DE-EKO-001.

Proizvajalec: Arche GmbH.

Poreklo: kmetijstvo izven EU.

Količina: 30g.

Agar agar želirno sredstvo brez glutena iz kontrolirane ekološke pridelave. Agar agar želirno sredstvo brez glutena je popolnoma rastlinsko, pripravljeno na osnovi morskih alg, brez konzervansov in dodanih okusov. Želirno sredstvo agar agar uporabljamo za pripravo vseh vrst sladic, tort, pudingov, želejev, sadne namaze. Uporabljajo oz. uživajo ga lahko tudi vegetarijanci in vegani, saj predstavlja odlično alternativo živalski želatini.