Aloe vera gel Cosmonatura 250ml (EKO)

Gel iz ekološko pridelane Aloe vere, obogaten z vitamini C, E in B5, za globinsko nego, vlaženje in obnovo vseh vrst kože.
Redna cena:
13,90 €
Akcijska cena:
13,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Carbomer, Phenoxyethanol, Panthenol, Inositol, Ascorbic Acid, Citric Acid, Tocopheryl Acetate.

Uporaba: Aloe vera gel je posebej priporočljiv za pomirjanje razdražene kože po manjših sončnih opeklinah,  nego aknaste in problematične kože ter kože s strijami. Prav tako je odličen za masažo utrujenih nog. Po depilaciji ali britju kožo pomiri in navlaži ter spodbudi naravne obnovitvene procese. Za večji hladilni učinek ga lahko shranite tudi v hladilniku. Pri lažjih sončnih opeklinah nanesite debelo plast gela na opečeno kožo ter pustite delovati.

Opozorilo: v primeru stika z očmi sperite z vodo. Hranite izven dosega otrok.

Certfikat: Ecoactive, TransAloeVera.

Proizvajalec: Cosmonatura, Španija.

Poreklo: EU.

Količina: 250ml.

Aloe vera gel je pridelan na ekoloških plantažah Kanarskih otokov ter obogaten z vitaminom C, E in provitaminom B5. Gel globinsko neguje kožo, zagotavlja vlažnost ter spodbuja obnovo. Naravno je bogat z aminokislinami, polisaharidi, vitamini, minerali, encimi, trigliceridnimi steroli in sluzmi. Zaradi svojih blagodejnih učinkov je idealen za vsakodnevno nego vseh vrst kože.