Ashwaganda (Ašvaganda) v prahu Premium 125g (EKO)

Eno izmed najpomembnejših adaptogenih zelišč v Ajurvedi. Odlična za premagovanje stresa, ter za povečanje psihične in fizične moči.
Redna cena:
14,30 €
Akcijska cena:
14,30 €
Izdelek je na zalogi
Sestavine: 100% premium ashwaganda iz kontrolirane ekološke pridelave.
Hranilne vrednosti v priporočenem dnevnem odmerku (3g): energija 34,6 kJ/8,3kcal, beljakovine 0,12g, ogljikovi hidrati 1,4g, maščobe 0,010g.

Uporaba: priporočena dnevna količina je 3g prahu, kar znaša približno 1 čajno žličko. Prah vmešamo v muslije, žitarice, smothije, jogurte in podobne pripravke.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uporaba se odsvetuje nosečnicam, vsem ki imajpo težave s ščitnico in osebam, ki uživajo kortikosteroide. Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Indija.

Količina: 125g.

Ashwaganda (Ašvaganda) v prahu Premium ali indijski ženšen iz kontrolirane ekološke pridelave. Ashwaganda (Ašvaganda) v prahu Premium ali indijski ženšen je ena najpomembnejših zelišč v Ayurvedi. Je adaptogena kar pomeni, da se prilagaja potrebam našega telesa. Botanično spada v družino razhudnikov in je torej sorodnica goji jagod in paradižnika. Raste v obliki majhnega grma, cveti z neizrazitimi zelenimi cvetovi in ima oranžno-rdeče plodove.