Bachove kapljice Brez stresa 30ml

Pomoč Bachovih esenc pri obvladovanju stresa in doseganju mirnosti, sproščenosti.
Redna cena:
26,90 €
Akcijska cena:
26,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: cvetni izvlečki v 27% alkoholu:

  • BETLEHEMSKA ZVEZDA – Težava: stresne situacije, pretresljivi dogodki. Pozitivni učinek: odločnost, pogum.
  • POPON – Težava: občutki groze, strahu, panike. Pozitivni učinek: pogum.
  • ČEŠNJELIKA SLIVA – Težava: strah pred izgubo kontrole, nadzora. Pozitivni učinek: obvladovanje samega sebe.
  • NEDOTIKA – Težava: nepotrpežljiv, hitro razdražen. Pozitivni učinek: miroljubnost.
  • SROBOT – Težava: sanjarjenje, odsotnost, pomanjkanje zanimanja za sedanjost in pomanjkanje pozornosti za to, kar se okoli osebe dogaja. Pozitivni učinek: prisotnost, navzočnost.
  • KRINKAR – Težava: strah pred znanimi stvarmi (pred letenjem, temo, pajki …), sramežljivost. Pozitivni učinek: moralna moč, trdnost.

Uporaba: 4x dnevno nakapajte 4 kapljice direktno v usta ali jih zmešajte z malo vode. Otroci naj zaužijejo po 2 kapljici 3x dnevno. Priporočljivo je, da kapljice uporabljate od dveh tednov do dveh mesecev. Hranite v suhem in hladnem prostoru, nedosegljivo otrokom.

Opozorilo: ne nadomešča zdravniške pomoči, kadar je ta potrebna.

Proizvajalec: Altius Healing and Global Services, Velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 30ml

Bachove kapljice Brez stresa, ko želite doseči stanje sproščenosti, mirnosti in obvladati stres. Bachove kapljice Brez stresa so priporočljive zlasti v situacijah, ko se težko spoprijemate z okoliščinami, npr. pred letenjem, obiskom zobozdravnika, javnim nastopom ali pomembnim razgovorom, ob prihodu slabih novic in po vsaki nesreči. Kapljice so optimalna in sinergijska kombinacija Bachovih cvetov, ki prebujajo vaše lastne notranje vire in naravne zmožnosti prilagajanja za ponovno vzpostavitev čustvene harmonije. Bachove kapljice so proizvedene po tradicionalni metodi in izvirnih navodilih ter so edine na slovenskem trgu z BAFEP certifikatom. Kapljice iz matičnih esenc vrhunske kakovosti so brez interakcij in stranskih učinkov ter primerne za vse starostne skupine.