Bachove rešilne kapljice 30ml (Slovenija)

Pomoč Bachovih esenc pri izpostavljenosti stresu.
Redna cena:
16,90 €
Akcijska cena:
16,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: razredčine cvetnih izvlečkov v 40% domačem hruškovem žganju:

  • ČEŠNJELIKA SLIVA (Prunus cerasifera),
  • NAVADNI SROBOT (Clematis vitalba),
  • ŽLEZAVA NEDOTIKA (Impatiens glandulifera),
  • POPON, SONČECE (Heliianthemum nummularium),
  • KOBULASTO PTIČJE MLEKO (Ornithogalum umbellatum).
Uporaba:
  • Rešilne kapljice kot koncentrat jemljete iz nerazredčene stekleničke, ki ima neomejen rok trajanja, po potrebi: 4 kapljice v kozarcu vode ali s kapalko na jezik. Tako delujejo hitro, močno, a nimajo dolgotrajnega učinka.
  • Razredčene rešilne kapljice imajo dolgotrajen učinek. Če morate rešilne kapljice jemati več kot dva, tri dni, je primerno, da si naredite razredčino. 30 ml stekleničko s kapalko napolnite do četrtine z domačim žganjem (ne več kot 45%), ostale tri četrtine je voda. Na vsakih 10 ml razredčine daste 2 kapljici koncentrata, v 30 ml stekleničko daste torej 6 kapljic koncentrata. Razredčina je trajna več mesecev. Jemanje: 4krat na dan vzamete 4 kapljice s kapalko na jezik (ali v malo vode), po možnosti ne med jedjo, ampak malo prej ali potem. Razredčino lahko konzervirate tudi z manj alkohola (čajno žličko za približno en mesec trajnosti ali alkohol nadomestite z bio jabolčnim kisom).

Opozorilo: ne nadomešča zdravniške pomoči, kadar je ta potrebna.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 30ml.

Bachove rešilne kapljice so slovenskega porekla iz inštituta za Bachovo cvetno terapijo. Bachove rešilne kapljice se uporabljajo ko smo izpostavljeni hudemu stresu, vznemirjenju, žalosti, obupu, jezi, ob tremi, strahu pred zdravnikom, izpitom, nastopom ali kakim drugim dogodkom, ki se ga bojimo.