Bakreno strgalo za jezik 1 kos

Antibakterijsko strgalo za ustno higieno in zdravje celega telesa. Odstranjuje toksine, bakterije, glivice, ostanke hrane in odmrle celice.
Redna cena:
6,99 €
Akcijska cena:
6,99 €
Izdelek je na zalogi

Uporaba: strgalo je najbolje uporabljati zjutraj na prazen želodec. Z vodo si splaknite usta, nato primite strgalo z obema rokama in postrgajte jezik od korenine do korena z nežnimi gibi (7x-10x). Nato s toplo vodo splaknite usta in zobe očistite s ščetko. Priporočljivo je tudi nekajminutno žvrkljanje olja po izbiri (olivno, kokosovo, orehovo), ki dodatno razkuži ustno votlino in deluje razstrupljevalno.

Količina: 1 kos.

Bakreno strgalo za jezik je antibakterijski izdelek za ustno higieno. Bakreno strgalo za jezik je pri odstranjevanju toksinov in bakterij z jezika mnogo učinkovitejše kot zobna ščetka. Čeprav krtačenje in uporaba zobne nitke učinkovito odstranita ostanke hrane, dejansko ne odstranita bakterij – skoraj polovica oralnih bakterij živi v globokih razpokah našega jezika. Med spanjem naš prebavni sistem odstranjuje toksične stranske produkte tudi na površino jezika. Če teh toksinov ne postrgamo z jezika, se ponovno absorbirajo nazaj v telo in lahko povzročijo respiratorne in prebavne težave ter obremenjujejo imunski sistem. S strganjem jezika odstranjujemo bakterije, ostanke hrane, glivice, toksine in odmrle celice.

Bakreno strgalo za jezik vam bo pomagalo:

  • preprečiti slab zadah,
  • izboljšati okušanje hrane,
  • povečati odpornost telesa,
  • izboljšati zdravje ustne votline,
  • izboljšati celotno prebavo.