Maxcolor Vegetal barva za lase 08 naravno blond 140ml

Barva iz rastlinskih izvlečkov, ki s svojo inovativno in hipoalergeno formulo nudi želeno barvo na povsem varen način ter vašim lasem zagotavlja zaščito, sijaj in vitalnost.
Redna cena:
11,90 €
Akcijska cena:
11,90 €
Izdelek je na zalogi

Barva za lase Maxcolor Vegetal:

  • ne vsebuje parafenilendiamina,
  • ne vsebuje amoniaka,
  • ne vsebuje resorcinola,
  • ne vsebuje ortoaminofenolov,
  • ne vsebuje alfa-naftola,
  • je testirana na nikelj.

Uporaba: nanesite barvo na neoprane, suhe lase. Z nanašanjem pričnite pri korenu, vse do konic. Barvo pustite učinkovati 30 do 40 minut, nato sperite in umijte lase s priloženim šamponom, kateri bo poudaril svežino barve in ugodno vplival na lasišče.

Opozorilo: 48 ur pred uporabo izdelka, izvedite test občutljivosti.

Poreklo: Italija.

Količina: 140ml.

Maxcolor Vegetal barva za lase 08 naravno blond vsebuje mnoge rastlinske izvlečke. Maxcolor Vegetal barva za lase 08 naravno blond je primerna je tudi za občutljivo lasišče. S svojo inovativno in hipoalergeno formulo popolnoma brez parafenilendiamina vam nudi željeno barvo na povsem varen in zelo praktičen način ter popolnoma prekriva sive lase že s prvim nanosom. Vašim lasem zagotovi zaščito, sijaj in vitalnost.

Barva vsebuje blažilni (nedražeč) rastlinski kompleks STIMU-TEX AS na osnovi ječmenovih zrn v kombinaciji z arganovim oljem in maslom karite. Ta je neprecenljiv vir osnovnih maščobnih kislin, ki so pomembne pri zagotavljanju obrambnih procesov lasišča in jih koža odlično prenaša. Hkrati delujejo blažilno in odlično vlažijo ter znatno zmanjšajo možnost reakcije pri zelo občutljivih ljudeh.

Izvleček čudežnega drevesa Moringa oleifera ščiti pred zunanjim onesnaženjem in UVB žarki ter nahrani in revitalizira celo najbolj suhe in izsušene lase.

Izvleček ličija, preprečuje poškodbe keratina, lase hrani, jim daje volumen in vitalnost, zagotavlja dolgotrajno intenzivnost barve. Lasje so po nanosu barve mehki in svilnati.