CalmMind SuperLatte naravni kavni nadomestek za umirjenost in notranjo harmonijo 125g (EKO)

Ekološko pridelan kavni nadomestek s kokosovim mlekom v prahu, kakavom, ašvagando, gobo reiši in tulsijem za večji mir ter notranjo harmonijo. Keto prijazen.
Redna cena:
12,90 €
Akcijska cena:
12,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Kokosovo mleko v prahu*, Ašvaganda*, Reishi*(medicinska goba), Tulsi*, Kardamom*, Cimet*, Kakav*

*iz ekološke pridelave

Hranilna vrednost: glej sliko 2 v galeriji zgoraj.

Uporaba: glej sliko 2 v galeriji zgoraj.

Certifikat: SI-EKO-003.

Poreklo: Slovenija.

Proizvajalec: Royal S d.o.o., Slovenija.

Količina: 125g.

CalmMind SuperLatte naravni kavni nadomestek za umirjenost in notranjo harmonijo je vaša skrivnost za harmonijo in mentalno prebujenje. Ta ekološki napitek združuje najčistejše sestavine – od kokosovega mleka do čokoladnega kakava, obogaten z adaptogenimi zelišči, kot so reiši, tulsi in ašvaganda. Vsaka sestavina je izbrana za svoje pomirjujoče lastnosti, ki vam pomagajo ohranjati mirnost in jasnost uma.

CalmMind SuperLatte je slastna mešanica, ki združuje bogate okuse in blagodejne učinke naravnih sestavin. Keto prijazen in nežno začinjen s kardamomom in cimetom, ponuja sladko razvajanje brez občutka krivde. Obogaten z adaptogenimi zelišči, kot so reiši, tulsi in ašvaganda, CalmMind SuperLatte podpira umirjenost in mentalno jasnost, kar ga dela idealnega za vsakogar, ki si želi trenutek miru in harmonije v svojem vsakdanu.

Ustvarjen za zaposlene, študente in vse, ki cenijo trenutke tišine in osredotočenosti. Z lahkoto se vključi v vašo jutranjo rutino ali postane vaš večerni ritual, ki vas nežno pripravi na počitek. Vzemite si trenutek zase, ko potrebujete umik od vsakodnevnega vrveža, in si privoščite skodelico CalmMind SuperLatte, ki bo izboljšala vaše trenutke globokega dela ali sprostitve.