Camu camu v prahu 100g

Je odličen naraven vir vitamina C, kar omogoča naraven vnos tega vitamina v telo. Tako lahko pripomore k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter večji telesni odpornosti.
Redna cena:
16,90 €
Akcijska cena:
16,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravni camu camu.

Uporaba: priporočena dnevna količina je ena čajna žlička. Prašek vmešajte v večji količini vode in pijte večkrat na dan. Lahko ga dodate tudi soku ali različnim smoothijem.

Poreklo: Peru.

Količina: 100g.

Camu camu v prahu prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Camu camu je prehransko dopolnilo, ki ga odlikujejo visoke vrednosti vitamina C, antioksidantov, aminokislin, bioflavonoidov, poleg tega pa še veliko drugih vitaminov in mineralov. Gre namreč za sadež, ki vsebuje kar 3000% več vitamina C kot limone in nam tako omogoča, da vnesemo zadostno količino tega vitamina v naše telo na naraven način. Vitamin C nudi podporo imunskem sistemu, prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter ščiti celice pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Camu camu (izgovorno kamu kamu) je vrsta grmičevja, ki raste v poplavnih območjih deževnega gozda ob nabrežjih reke Amazonke. Vsako leto obrodi istoimenske rdeče-vijolične sadeže, kateri so v tem izdelku posušeni in zmleti. Izdelek je pridobljen iz divjih sadežev camu camu, ki v nasprotju z umetno gojenimi ohranijo količino in razmerja naravnih snovi.