CordyVit K Plus kitajska goba Cordyceps 90 kapsul (EKO)

Pri nas gojena goba cordyceps ali glavatec - zagotavlja izrazito podporo energiji in fizični vzdržljivosti, izboljšuje počutje ter ugodno vpliva na  krvožilje, krvni sladkor in raven holesterola.
Redna cena:
32,00 €
Akcijska cena:
32,00 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% prah zmlete gobe cordyceps in kapsule iz rastlinskega ovoja iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: 1 – 2 kapsuli 1x dnevno. Priporočamo, da po 10 dnevnem rednem uživanju Cordyvita K plus za 7 dni prekinete z uživanjem in nato ponovno začnete.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: MycoMedica, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 90 kapsul (45g).

CordyVit kitajska goba Cordyceps je 100% domači produkt narejen v Sloveniji. CordyVit kitajska goba Cordyceps je prehransko dopolnilo gobe, ki vsebuje koncentrirano gobo Cordyceps in je povsem naravne pridelave. Gobe Cordyceps pripomorejo k večji fizični vzdržljivosti, saj blagodejno vplivajo na regeneracijo mišic in telesa po napornih treningih in tekmah, ter pozitivno vplivajo na celotno telo. Študije so pokazale, da je to samo eden od učinkov te čudežne gobe. Priljubljen je predvsem med športniki, saj pripomore k večji vzdržljivosti in moči. CordyVit kitajska goba Cordyceps je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano