10% ceneje

CordyVit kitajska goba Cordyceps 250g (EKO)

Podpora energiji in fizični vzdržljivosti, za boljše počutje in podporo zdravemu krvožilju.
Redna cena:
46,00 €
Akcijska cena:
41,40 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% prah zmlete gobe cordyceps in škrob iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: eno do dve čajni žlički (5-10g) dnevno, vmešano v jedi po kuhanju, jogurte, goste sokove ali samostojno z nekaj tekočine. Priporočen odmerek, lahko razdelimo v več manjših odmerkov in jih zaužijemo večkrat na dan. Priporočamo, da po 10-dnevnem rednem uživanju Cordyvita za 7 dni prekinete z uživanjem in nato ponovno začnete.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: MycoMedica, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 100g.

CordyVit kitajska goba Cordyceps je 100% domači produkt narejen v Sloveniji. CordyVit kitajska goba Cordyceps je prehransko dopolnilo gobe, ki vsebuje koncentrirano gobo Cordyceps in je povsem naravne pridelave. Gobe Cordyceps pripomorejo k večji fizični vzdržljivosti, saj blagodejno vplivajo na regeneracijo mišic in telesa po napornih treningih in tekmah, ter pozitivno vplivajo na celotno telo. Študije so pokazale, da je to samo eden od učinkov te čudežne gobe. Priljubljen je predvsem med športniki, saj pripomore k večji vzdržljivosti in moči. CordyVit kitajska goba Cordyceps je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano