Črna sibirska čaga 250ml

Izjemno naravno krepčilo za organizem - podpira vse sisteme in pomaga pri okrevanju od akutnih in kroničnih težav.
Redna cena:
47,90 €
Akcijska cena:
47,90 €
Izdelek je na zalogi

Črna sibirska čaga vsebuje:

Suha goba črna čaga (65%), posebno pripravljena voda, natrijev sorbat.

Kako se sibirska čaga uporablja:

1 do 2 čajni žlički (5 ml) 2-3 krat na dan. Dodamo v vodo, čaj, kavo, sokove ali druge napitke. Trajanje jemanja: 1-3 mesece. Priporočljivo je opraviti vsaj 2 kuri letno.

Opozorila: prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 12 leta, nosečnice in dojenčke. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na katerokoli od sestavin.

Proizvajalec: Magia Trav, Altaj, Rusija.

Poreklo: Rusija.

Količina: 250ml.

Črna sibirska čaga je naravno krepčilno prehransko dopolnilo. Črna sibirska čaga je izjemno cenjena v naravnem zdravilstvu, kjer se uporablja za krepitev odpornosti in vitalnosti ter normalizacijo številnih telesnih procesov. Ustno izročilo poroča o sposobnosti te gobe, da odpravlja globinska neravnovesja v organizmu, pozitivno pa naj bi učinkovala tudi na zdravje in izgled kože in las.

Zakaj je črna sibirska čaga tako cenjena v naravnem zdravilstvu? Črna sibirska čaga je adaptogena goba in ima širok spekter delovanja. Krepi naš imunski sistem, podpira prebavo, deluje protivnetno, pomaga skrajšati čas okrevanja pri virusnih in bakterijskih okužbah, varuje celice pred prostimi radikali in deluje kot močan antioksidant. Prav tako pomaga ohraniti bazično ravnovesje v telesu in hkrati preprečuje zakisanost telesa. Pozitivne učinke naj bi imela tudi na naš dihalni sistem ter srce in ožilje. Črna sibirska čaga se je izkazala kot odlična podpora pri onkoloških bolnikih, saj naj bi pomagala odpraviti, oziroma omiliti, stranske učinke kemoterapij in okrepiti telo.