Črni oreh tinktura (ameriški oreh) 50 ml

Tinktura črnega oreha se uporablja kot podpora pri čiščenju telesa in zakisanosti.
Redna cena:
7,90 €
Akcijska cena:
7,90 €
Izdelek je na zalogi

Kdaj je koristna Črni oreh tinktura? Črni oreh tinktura se uporablja kot del antiparazitnega čiščenja telesa po metodi dr. Huldi Clark.Tinktura je primerna za čiščenje notranjih (črevesnih) zajedavcev, ugodno deluje na napihnjenost trebuha, odlična je tudi pri vseh postih kot dodatna pomoč k čiščenju telesa. Zelo je priporočljiva pri zakisanosti telesa in težavah s kandido. Nekateri jo zaradi antiparazitnega delovanja vzamejo na dopust, predvsem jo priporočamo, da jo imate pri sebi v bolj eksotičnih kotičkih sveta.

Črni oreh tinktura vsebuje: domače žganje, črni ali ameriški oreh.

Uporaba tinkture črnega oreha: 15 kapljic v 1 dcl vode ali čaja, trikrat dnevno.

Količina: 50ml.

Poreklo: Slovenija.

Črni oreh tinktura (ameriški oreh) na osnovi alkoholnega izvlečka. Črni oreh tinktura je 100% naravna tinktura iz zelenih lupin črnega oreha in alkohola. Uporablja se za odstranjevanje parazitov iz telesa, zato je priporočljivo, da jo imate s seboj na potovanjih v eksotične kraje. Ugodno vpliva na srčno – žilni sistem in delovanje ščitnice. Juglans nigra ali črni oreh izvira iz Severne Amerike, vendar prosto raste tudi v Evropi, tudi pri nas. Njegovi plodovi imajo zelo trdo lupino, vendar so nekaj posebnega in prijetnega okusa. Tinktura črnega oreha je naravna pomoč našemu telesu.

V alkoholu se nekatere učinkovine rastlin bolje izločajo, tudi čas izločanja je daljši. Tako imajo tinkture veliko močnejši učinek kot čaji in jih zato tudi uporabljamo v manjših količinah. Poglavitna prednost zeliščnih tinktur je predvsem v tem, da zagotavljajo zelo hitro absorpcijo blagodejnih učinkovin v organizem. Tinkture so zelo stabilne in jih ni treba shranjevati v hladilniku.