Črno milo Karbonoir 100g

Milo z aktivnim ogljem za globinsko čiščenje in nego kože. Posebej primerno za problematično kožo, ob aknah, dermatitisu in podobnih težavah.
Redna cena:
11,90 €
Akcijska cena:
11,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: olivno olje, kokosovo olje, sončnično maslo, kokosovo maslo, aktivirano oglje, ekstrakt vanilje, vrtnice, jasmina, sandalovine.

Sestavine (INCI): olea europaea fruit oil, cocos nucifera oil, elaeis guineensis oil, butyrospermum parkii butter, helianthus annuus seed butter, activated charcoal, rosa damascena extract, vanilla planifolia fruit extract, jasminum grandiflorum flower extract, santalum austrocaledonicum wood oil.

Uporaba: samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi, saj lahko draži. V primeru stika z očmi jih spirajte z obilo vode. Mila ne puščajte v stoječi vodi.

Proizvajalec: Karbonoir, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 100g.

Črno milo Karbonoir z aktiviranim ogljem za vsestransko čiščenje in nego telesa. Črno milo Karbonoir kožo globinsko čisti in jo z bogato sestavo hkrati neguje. Izvrstno deluje pri vseh vrstah kožnih nečistoč in problematični koži, pomaga pa tudi pri dermatitisu in drugih tegobah. Kožo pomaga uravnavati – suho vlaži, mastno razmasti, z nevtralnim pH pa je primerno tudi za intimno nego. Uporabno je za čiščenja obraza in odstranjevanje ličil, za čiščenje rok, lasišča in celega telesa.