Dar duše

Knjiga, ki razkriva mnoge globoke odgovore o življenju, kako si le tega kot duša načrtujemo že pred rojstvom ter kako lahko to ozavestimo in se tako pozdravimo.
Redna cena:
29,90 €
Akcijska cena:
29,90 €
Izdelek je na zalogi
Avtor: Robert Schwartz.

Format: 12,5 x 19 cm.

Obseg: 590 strani.

Dar duše nam pomaga razumeti zakaj že pred rojstvom naše duše načrtujejo, da bomo imeli v življenju tudi slabe in težke izkušnje. Če že pride do travmatičnih izkušenj, ne glede na to, ali so bile načrtovane pred rojstvom ali ne, nas duše poskušajo pripraviti do zdravljenja in nas med njim tudi vodijo. Dejansko ozdravljenje je odvisno od številnih dejavnikov, navsezadnje od naše vztrajnosti in iznajdljivosti. Ampak duše so vedno navzoče – drezajo nas in vodijo.

Dejstvo, da ste naleteli na to knjigo, kaže, da ste dovzetni za spodbude svoje duše. Avtor Robert Schwartz je leta 2003 na osebni seansi z medijem osupnil, ko se je pogovarjal z nesnovnimi bitji, ki so o njem vedela vse; vedela niso samo tega, kaj je naredil v življenju, ampak tudi to, kar je mislil in čutil. Spoznal je, da bi poznavanje našega načrtovanja pred rojstvom ljudem po vsem svetu izjemno pomagalo pri zdravljenju. Izjemna spoznanja, do katerih se je dokopal, so povezana z našim pristnim, univerzalnim hrepenenjem – radi bi vedeli … zakaj.

Duša ima možnost sodelovati v izkušnjah bodisi kot storilec ali žrtev. Pod okriljem kolektivne zavesti lahko pozdravimo svoje prizadete dele – prikrite probleme, povezane z občutki nevrednosti, nemoči in jeze – ter tako poskrbimo, da ne bo več incesta, posilstev in drugih oblik nasilja. Brali boste zgodbe o ljudeh, ki so – tako kot vi – načrtovali svoja življenja, preden so se rodili.